Value Creation Mindset: The Importance of Shaping IT Culture During Mergers

2 november 2023

Tijdens dit Vision Dinner zal Petra uitgebreid ingaan op hoe ze de kloof tussen IT en de rest van de organisatie overbrugt en zal ze haar inzichten delen over hoe nieuwe technologieën en IT-vaardigheden effectief kunnen worden geïntegreerd om innovatie te stimuleren. Naast deze al grote uitdaging is Petra nu bezig met de uitdaging om twee verschillende IT-culturen samen te brengen nadat DSM onlangs is gefuseerd met Firmenich en dsm-firmenich is geworden.

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Petra Volckaert, dsm-firmenich

Inschrijven
speaker
Petra Volckaert

VP, Digital Partner Taste, Texture and Health

Petra Volckaert is een gepassioneerde digitale veranderaar in de voedsel- en drankensector. Na haar afstuderen aan de business school begon ze haar carrière bij Agilent Technologies, waarna ze bij Bayer Crop Science werkte voordat ze de verantwoordelijkheid aanvaardde die ze momenteel heeft bij dsm-firmenich.

Company
dsm-firmenich

Informatie
Onderwerp

Als IT-executive heb je zeker te maken gehad (of ben je momenteel bezig) met het misverstand van andere afdelingen dat IT slechts een technische ondersteuningsfunctie is in plaats van een waardegenerator. Dit geldt in ieder geval voor Petra Volckaert, VP Digital Partner Taste, Texture and Health bij dsm-firmenich: het gebrek aan zichtbaarheid van de IT-afdeling heeft de erkenning als een waardecreërende entiteit belemmerd. Daarom is Petra deze uitdaging rechtstreeks aangegaan en streeft ze ernaar om een robuustere digitale cultuur binnen het bedrijf te bevorderen.

Programma

Locatie: Central Park, Voorburg

17:30 | Startprogramma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Doelgroep

Chief Information Officers & Chief Technology Officers

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.