Van concept naar realiteit | De ontwikkeling van digitale slagkracht bij de Politie

20 september 2022

Tijdens dit Vision Dinner spreekt Johan Oostveen, Chief Technology Officer bij de Politie over de diverse IT-ontwikkelingen binnen zijn organisatie. Aan bod komen de migratie naar de cloud, besluitvorming rond IT-sourcing, ontwikkeling van technologie in de opsporing, en het versterken van digitale kennis en vaardigheden d.m.v. opleiden en aantrekken van personeel. Tot slot gaat Johan in op urgentie van digitalisering op de politie-ke agenda. Na de presentatie is er gelegenheid voor een open discussie met Johan en de andere deelnemers. We nodigen u van harte uit om hieraan deel te nemen!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Johan Oostveen, Politie

Inschrijven
speaker
Johan Oostveen

CTO

Johan Oostveen heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen de IT bij de Politie. Sinds 2020 vervult hij de rollen Chief Technology Officer en plv. Dienst-hoofd ICT, waarbij hij verantwoordelijk is voor het onderhoud en de innovatie van de gehele IT-infrastructuur van de Nederlandse Politie. Johan heeft de taak om de middelen aan te reiken voor een digitaal en fysiek veilig Nederland.

Company
Politie

Informatie
Onderwerp

De samenleving digitaliseert in rap tempo en geeft de politie nieuwe verantwoordelijkheden; bijvoorbeeld het bestrijden van cybercriminaliteit. Tegelijkertijd biedt grootschalige digitalisering ook kansen. Zo ontwikkelt zich de interne informatievoorziening en -beveiliging, en dragen technologieën bij aan de opsporing en aanpak van cybercriminaliteit. Beide dragen bij aan de veiligheid van de Nederlandse burger. Om haar effectiviteit en slag-kracht te verhogen investeert de Politie de komende jaren flink in cyber.

Programma

Locatie: Oosteinde 14, 2271 EH Voorburg

17:00 - 20:30

Doelgroep

Event voor Directeuren en Senior Managers IT, Technology en (Cyber) Veiligheid

Voertaal

Nederlands

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.