ASML’s Digital Transformation Journey | Connecting and building bridges with low code

6 juni 2023

Arjan van Gompel is Chief Product Owner bij ASML en is gedurende zijn hele carrière nauw betrokken geweest bij low-code ontwikkeling. Tijdens dit Vision Dinner deelt Arjan graag met veel passie zijn kennis en ervaring, geïllustreerd met voorbeelden en uitdagingen uit de ASML-praktijk en uit zijn eerdere carrière.

Wilt u meer weten over de digitale reis van ASML, en wilt u leren van de ervaringen met low code van Arjan en mededeelnemers? Dan bent u van harte welkom tijdens dit kleinschalige Vision Dinner!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Arjan van Gompel, ASML

Inschrijven
speaker
Arjan van Gompel

Chief Product Owner

Arjan is een energieke leider die hoge eisen stelt aan zichzelf en anderen. Als competente manager leidde hij discussies over ontwikkelingen als DevOps, digitale transformatie, digitaal datacenter, internet der dingen, geconvergeerde infrastructuur, automatisering en cloud. Voordat hij bij ASML kwam werken, had hij een lange carrière bij Atos, waar hij verschillende rollen vervulde.

Company
ASML

Informatie
Onderwerp

ASML groeit snel en om deze groei goed te kunnen managen, is digitalisering een cruciaal onderdeel van de strategie van ASML: IT vormt de kern van het bedrijf. Een manier om deze digitale transformatie te versnellen, is het gebruik van low-code tooling die helpt om de kloof tussen business en IT te overbruggen, bedrijfsprocessen te stroomlijnen en de ontwikkeling van applicaties te versnellen.

Programma

Locatie: regio Brabant

17:30 | Startprogramma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Doelgroep

Evenement voor Enterprise Architects, IT Managers en DevOps Engineers

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.