Implementaties van digitale transformatie die IT-innovatie mogelijk maakt bij Air France-KLM en Vodafone Ziggo

9 juni 2022

Tijdens dit Vision Dinner neemt Dirk Gemke, een van de directeuren van het CIO Office van Air France-KLM, je mee op zijn digitale transformatie reis. Dirk zal vertellen met welke uitdagingen Air France-KLM tijdens hun reis te maken heeft gehad en hoe ze dit met de juiste oplossingen hebben aangepakt.

Jan van Boesschoten, Digital Platform Manager bij VodafoneZiggo, zal zijn ervaringen delen tijdens het implementeren van de digitale transformatie binnen VodafoneZiggo en waarom deze nog steeds relevant kunnen zijn voor klanten in een steeds meer competitief digitaal landschap.

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Dirk Gemke, Air France-KLM

Jan van Boesschoten, VodafoneZiggo

Inschrijven
Speaker
Dirk Gemke

Director Governance, Alliances, Communication in het kantvoor van de CIO

In 1985 in dienst treden bij KLM als cabin attendant markeerde het begin van een uitgebreide carrière bij Air France-KLM voor Dirk Gemke. Na diverse rollen in de organisatie te hebben vervuld, heeft hij expertise opgebouwd op het gebied van informatietechnologie, innovatie, communicatie, duurzaamheid en personeelsmanagement. Dirk bedacht en implementeerde de IT-infrastructuur van SkyTeam, de alliantie van twintig samenwerkende luchtvaartorganisaties. Momenteel werkt hij aan de ontwikkeling van een infrastructuur waarin digitale innovatieplatforms worden gebouwd om efficiëntie en duurzaamheid binnen de luchtvaartmaatschappijen te realiseren.

Company
Air France-KLM

Speaker
Jan van Boesschoten

Jan van Boesschoten is sinds 1994 werkzaam binnen de digitale industrie. Hij werkt bij VodafoneZiggo als Digital Platform Manager waar hij verantwoordelijk is voor het definiëren van roadmaps en nieuwe ontwikkelingen, maar er ook voor zorgt dat iedereen zijn focus op het digitale domein houdt. Dat doet hij met meerdere innovatieve projecten samen met de nieuwe generatie denkers, gebruikers en medewerkers.

Company
VodafoneZiggo

Informatie
Onderwerp

Digitale transformatie is een noodzaak geworden. Het is van cruciaal belang voor organisaties om te innoveren en te transformeren, terwijl ze de klanten van vandaag nog steeds dienen en werknemers in staat stellen hun dagelijkse taken uit te voeren.

Programma

17:30 | Inloop
18:00 | Start
20:30 | Einde

Locatie: Kasteel Kerckebosch, Arnhemse Bovenweg 31, 3708 AA Zeist

Doelgroep

Information, Operation and Technology Directors

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners
Gerelateerde Sessies

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.