De transformatie van L’Oréal Benelux: een continu proces | Moderniseren, integreren en begeleiden

16 november 2023

Bas Leutscher, Transformation Director Benelux bij L’Oréal, deelt graag zijn ervaringen uit de afgelopen periode. Samen met u gaat Bas dieper in op de uitdagingen van een Innovatie of Change leider en de kwaliteiten die een dergelijke transformatie van hen vraagt. Tijdens deze Ronde Tafel wordt er veel aandacht besteed aan dialoog en bent u daarom als peer van harte welkom om deel te nemen!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Bas Leutscher, L’Oréal

Inschrijven
speaker
Bas Leutscher

Transformation Director Benelux

Bas Leutscher is verantwoordelijk voor verschillende teams binnen de 4 divisies en 60 merken van L’Oréal. Met zijn teams zorgt hij voor de realisatie van korte en lange termijn strategische bedrijfsdoelstellingen, de opzet van de transformatie roadmap en sturing van verandermanagementinitiatieven. Ook is Bas associate partner van de Raad van Bestuur Benelux en zet hij zijn kunde in om de visie en strategie van de organisatie te bepalen.

Company
L’Oréal

Informatie
Onderwerp

In 2021 kondigde L’Oréal de oprichting van een nieuwe organisatie voor de activiteiten in de Benelux aan. De organisatie wilde namelijk beter in kunnen spelen op de behoeften van de consument en wilde haar leidende positie als Beauty Tech speler verder uit kunnen breiden. Hoe staat het nu met de Beneluxcluster? Hoe wordt rekening gehouden met de diversiteit van de separate landen en welke lessen zijn er geleerd van het transformatieproces?

Programma

Locatie: regio Utrecht

17:30 | Startprogramma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

U bent van harte welkom om deel te nemen aan deze kleinschalige en vertrouwelijke Ronde Tafel in het Innovation & Change Management platform. Het platform waarin Innovatie, Digital & Change professionals kunnen sparren over uitdagingen binnen hun vakgebied. Flevum organiseert in 2023 vier sessies op dit gebied waarin kennisuitwisseling en dialoog voorop staan.

Sessie 2 van 4 binnen het Innovation & Change Management platform.

Doelgroep

Voor Directeuren Transformatie, Innovatie Digital en Change

Voertaal

Nederlands

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.