A Flight through Air France-KLM’s Cloud Transformation | Exploring Challenges, Progress, and Business Collaboration

23 januari 2024

Tijdens dit Vision Dinner zal Stefan Zwaal, VP IT Development bij Air France-KLM, zijn ervaringen met het cloudtransformatietraject tot nu toe delen, waarbij hij een gebruiksvoorbeeld van verbeteringen laat zien. Verder zal hij vertellen over zijn uitdagingen en de toekomstperspectieven voor dit grote project. U bent van harte welkom om deel te nemen aan dit inspirerende evenement!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Stefan Zwaal, Air France-KLM

Inschrijven
speaker
Stefan Zwaal

VP IT Development

Stefan Zwaal heeft 20 jaar ervaring in de IT-branche. Voordat hij in 2018 bij Air France-KLM kwam, vervulde hij verschillende managementfuncties bij Accenture, Sara Lee en Ahold Delhaize. Hij heeft een internationaal trackrecord op het gebied van operationele uitmuntendheid, dat zowel technische, operationele als strategische ervaring omvat.

Company
Air France-KLM

Informatie
Onderwerp

Air France-KLM maakte tijdens de pandemie turbulente tijden door. Het bedrijf wilde echter fit zijn voor de toekomst met een verwachte toename van het aantal vluchten na deze periode. Dus in het licht van de ‘never waste a good crisis’ met beperkte operaties tijdens covid-19, heeft de IT-afdeling van Air France-KLM het momentum benut en begonnen met de cloudtransformatie. Schaalbaarheid en het vermogen om verdere druk op IT op te vangen zijn de belangrijkste doelstellingen die moeten worden bereikt. De huidige uitdagingen zijn de werkverdeling en de betrokkenheid van belanghebbenden: hoe betrek je naast de IT-afdeling ook andere afdelingen? Hoe wordt de cloudtransformatie een samenwerkingsproject, in plaats van louter een IT-project?

Programma

Locatie: Buitenplaats Sparrendaal, Driebergen-Rijsenburg

17:30 | Startprogramma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Doelgroep

Directors IT & Technology

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.