Hoe breng je corporate innovatie op gang? De Innovation Factory van Rabobank.

23 september 2021

Gert Hans Berghuis is Lead of Innovation Factory bij Rabobank. De Innovation Factory is een integraal orgaan dat de innovatie initiatieven van Rabobank moet doen versnellen en is voornamelijk opgezet in de zoektocht naar nieuwe omzetmodellen. Een aantal voorbeelden van producten uit de Innovation Factory zijn SurePay & Peaks. Tijdens zijn presentatie gaat Gert Hans in op de manier waarop Rabobank Innovatie zeker stelt en welke uitdagingen hierbij nog voor hem liggen.

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule
Inschrijven
Spreker

Gert Hans Berghuis

Lead of Innovation Factory

Gert Hans Berghuis werkt bij Rabobank sinds 2019, waar hij de Innovation Factory leiding geeft met coaches, validatie experts, open innovatie analisten en ontwikkelaars. Gert Hans werkt al meer dan 20 jaar in innovatie als partner bij Fabrique. Hij heeft verstrekkende ervaring in het coachen en begeleiden van Start-ups en Corporate Ventures bij het creëren van aansprekende waarde voorstellen en business modellen. Gert Hans geeft ook les aan de faculteit Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft, waar hij zelf in 1996 afstudeerde.

Bedrijf

Informatie
Onderwerp

Corporate innovatie kan worden georganiseerd op verschillende manieren. Een "Innovation Hub" kan bijvoorbeeld zijn eigen strategie en initiatieven bepalen, onafhankelijk van de rest van de organisatie. Een andere aanpak is om de business zelf haar eigen producten te laten lanceren. Moet een organisatie 1 van deze 2 aanpakken kiezen, of is een combinatie wenselijk? Veel organisaties worstelen met dit dilemma.

Programma

16:55 | Inbellen op de MS Teams meeting
17.00 | Start programma inclusief presentatie en discussie.
18.30 | Einde

Doelgroep

CDO, COO, CIO, Chief Innovation Officers & Directors Transformation

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partner(s)

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.