Applying ‘Launch and Listen’ to Digital Transformation | Using Customer Engagement to Improve Processes

23 november 2023

Tijdens dit Vision Dinner neemt Thomas Moons, Director Customer Excellence Experience bij Shell, je mee op zijn reis. Hij zal de heersende uitdagingen bespreken waarmee bedrijven te maken krijgen bij het behalen van hun digitale transformatiedoelstellingen. Thomas zal waardevolle inzichten delen over hoe de Lanceren en Luisteren aanpak Shell in staat heeft gesteld om consequent uitzonderlijke resultaten te behalen. U bent van harte welkom om deel te nemen aan deze sessie!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Thomas Moons, Shell

Inschrijven
speaker
Thomas Moons

Global Head of Customer Experience (CX) Excellence

Thomas Moons is een ervaren wereldwijde zakelijke leider met werkervaring in verschillende organisaties en landen. Hij is sinds 2006 werkzaam bij Shell en heeft verschillende managementfuncties vervuld. Sinds 2018 is hij Directeur Klantgerichte Uitmuntendheid, waarbij hij een team van 175 voltijdse medewerkers aanstuurt.

Company
Shell

Informatie
Onderwerp

Digitale transformatieprojecten zijn vaak zeer grootschalig, moeilijk te controleren en halen niet altijd de beloofde toezeggingen. Shell benadert haar digitale projecten anders en in plaats van een 'project lanceren en verlaten', heeft Shell haar digitale initiatieven gerevolutioneerd door continue verbetering en actieve betrokkenheid van gebruikers voorop te stellen. Via dit concept van 'Lanceren en Luisteren' verzamelt Shell effectief feedback van gebruikers, zowel op individueel niveau om specifieke zorgen aan te pakken als op collectief niveau om algemene verbeteringsgebieden te identificeren. Deze op de gebruiker gerichte aanpak heeft Shell in staat gesteld om de kwaliteit, tijdigheid en budget-naleving van de gelanceerde producten en projecten te waarborgen.

Programma

Locatie: Restaurant Central Park, Voorburg

17:30 | Startprogramma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Doelgroep

Directors IT en Technology

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.