The impact of emerging technologies on leadership and organisations | Insights from Google Cloud, Microsoft, Oracle Netherlands & VMware

15 juni 2023

Digitalisering heeft een grote impact op organisaties en verandert de manier waarop CEO's en leidinggevenden hun bedrijven leiden. Het tempo van technologische veranderingen is echter duizelingwekkend en dit tempo zal blijven versnellen. Bijblijven met deze technologische ontwikkelingen is noodzakelijk om concurrerend te blijven, en uiterst uitdagend. Daarom bieden we de unieke kans om een ​​diepgaand gesprek te voeren met vier landenleiders van de grootste technologieaanbieders van Nederland. In een paneldiscussie zullen ze licht schijnen op opkomende technologieën en hoe deze van invloed kunnen zijn op uw organisatie en bestuurskamerbeslissingen.

Bent u geïnteresseerd? Mis deze kans niet om de executives van Google Cloud, Oracle Nederland, Microsoft en VMware te ontmoeten en een diepgaand gesprek te voeren met 15 andere executives. U bent van harte welkom om deel te nemen!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Joris Schoonis, Google Cloud

Wilfred Scholman, Oracle Netherlands

Erik de Geus, VMware

Rob Elsinga, Microsoft

Inschrijven
speaker
Joris Schoonis

Managing Director Benelux

Joris heeft ruim twintig jaar ervaring in de tech-sector. Voordat hij bij Google Cloud kwam, was hij Vice President EMEA bij MessageBird. Hij bekleedde ook verschillende leidinggevende functies bij Oracle en Salesforce. Zijn ervaring strekt zich uit over meerdere marktsegmenten, waaronder grote organisaties en opkomende markten.

Company
Google Cloud

speaker
Wilfred Scholman

Country Leader

Wilfred Scholman is in juni 2018 gestart als directeur van Oracle Nederland. Hij kent het bedrijf door en door en heeft bijna 20 jaar in verschillende rollen voor Oracle gewerkt. Hij begon toen Oracle in 1999 Tinoway overnam, een aanbieder van mobiele buitendiensten. Na een aantal jaren pendelen tussen de VS en Nederland besloot Scholman zich in Nederland te vestigen. Daarnaast geeft hij leiding aan de business unit Technology Sales binnen Oracle Nederland.

Company
Oracle Netherlands

speaker
Erik de Geus

Senior Regional Director Benelux

Erik de Geus is Senior Regional Director Benelux bij VMware. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het management, de bedrijfsvoering en de strategische planning van VMware in Nederland, België en Luxemburg. Erik heeft ruim 20 jaar ervaring in de IT-branche en is in 2010 in dienst getreden bij VMware. Erik heeft Technische Bedrijfskunde gestudeerd aan de Hogeschool van Delft. In zijn vrije tijd is hij graag actief bezig en is hij een fervent skiër, snowboarder, hardloper, tennisser en wielrenner.

Company
VMware

speaker
Rob Elsinga

National Technology Officer

In zijn rol als National Technology Officer (NTO) voor Microsoft in Nederland houdt Rob zich bezig met de mogelijkheden en impact van innovatieve technologieën op de maatschappij, klanten en partners. Opkomende technologieën zoals AI, Block Chain, digitale identiteiten, digitale soevereiniteit, klimaat en Quantum Computing bieden grote kansen, maar vragen ook om visie, verantwoordelijkheid en regelgeving. Rob is als lid van het Nederlandse directieteam o.a. verantwoordelijk voor innovatie, duurzaamheid en AI & ethiek.

Vanuit zijn rol werkt hij samen met klanten, overheid, research, universiteiten, standaardisatie- en koepelorganisaties.

Company
Microsoft

Informatie
Onderwerp

Tijdens dit Vision Dinner bespreken we de impact van opkomende technologieën op leiderschap en organisaties.

Programma

Locatie: Nyenrode Business University, Breukelen

17:30 | Startprogramma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Doelgroep

Voor Board Members en Executives

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners
Gerelateerde Sessies

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.