Organisatieverandering als fundament van innovatie: De organisatorische en digitale transformatie bij KPN

13 september 2022

In dit Vision Dinner gaat Bastiaan Gerrits, Director IT Mass Market bij KPN, dieper in op digitale/IT-projecten van de afgelopen jaren en de organisatorische transformatie die dit mogelijk heeft gemaakt. De Tech-afdeling van KPN is getransformeerd naar een wendbare organisatie, wat heeft geleid tot een verhoogde productiviteit en het vermogen om sneller, beter en effectiever in te spelen op de wensen van de klant of veranderingen in de omgeving. Bastiaan belicht de belangrijkste learnings en wil in gesprek gaan over organisatieveranderingen en de uitdagingen die de toekomst met zich meebrengt, zoals het opschalen van Agile en DevOps.

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Bastiaan Gerrits, KPN

Inschrijven
speaker
Bastiaan Gerrits

Directeur IT Mass Market / Agile Theme Lead

Bastiaan Gerrits werkt sinds 2008 bij KPN. In april 2019 is hij benoemd tot Director IT Mass Market, waar hij de IT DevOps voor de consumenten- en groothandelsmarkt leidt en het online/omnichannel domein beheert. Verder is Bastiaan verantwoordelijk voor het verbeteren van Business en Operational Support Systems. De afgelopen jaren heeft hij veel projecten geleid die onderdeel zijn van de digitale transformatie van KPN.

Company
KPN

Informatie
Onderwerp

Als leverancier van telecommunicatie- en ICT-diensten bevindt KPN zich in een snel veranderende markt. Het is essentieel om te transformeren en te innoveren om de concurrentie een stap voor te blijven. Dit vereist een klantgerichte benadering en een solide interne IT-infrastructuur. Grote technische veranderingen vereisen echter organisatorische ondersteuning en soms zelfs organisatorische transformatie.

Programma

17:00 - 20:30

Locatie: Regio Amsterdam of Utrecht

Doelgroep

Directeuren Informatie en Technologie

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners
Gerelateerde Sessies

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.