The Road to Cyber Security | Strategy and Execution at ForFarmers

17 januari 2023

Tijdens dit Vision Dinner zal Yuri Weseman, Group Privacy & Security Officer bij ForFarmers, ingaan op de Cyber ​​Security strategie en roadmap van ForFarmers. Yuri en zijn team bedachten de strategie op basis van een grondige dreigingsanalyse en een vorm van 'reversed engineering'. Dit legde de basis voor een zeer praktische visie en strategie. Uniek voor hun aanpak om zowel het bestuur als de organisatie aan boord te krijgen, was het kwantificeren van elke stap van de roadmap. Yuri zal bespreken hoe het behandelen van beveiliging als een ander bedrijfsproces essentieel is om de gewenste verschuiving in de beveiligingscultuur te bereiken. Na de eerste presentatie neemt u deel aan een gemodereerde discussie met de andere deelnemers.

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Yuri Weseman, ForFarmers

Inschrijven
speaker
Yuri Weseman

Group privacy and security officer

Yuri heeft uitgebreide ervaring als softwareontwikkelaar, IT/Enterprise architect en privacy/security officer. Hij werkte eerder voor Asito, waar hij verantwoordelijk was voor het handhaven van passende niveaus van informatiebeveiliging en cyberbeveiliging. Yuri heeft onlangs de functie van Group Privacy and Security Officer aanvaard, waar hij verantwoordelijk is voor IT/OT-beveiliging, gegevensbescherming en beveiliging.

Company
ForFarmers

Informatie
Onderwerp

Een veerkrachtige cyberbeveiliging strategie is essentieel om ervoor te zorgen dat bedrijven worden beschermd tegen cyberbeveiliging bedreigingen. Hoewel veel organisaties deze noodzaak onderkennen en uiteenlopende strategieën ontwikkelen, komt het vaak voor dat een goede vertaling naar uitvoering ontbreekt, of dat de strategieën niet de juiste indicatoren adresseren. Met andere woorden: hoe zorgt u ervoor dat uw Cyber ​​Security-strategie zich richt op de juiste indicatoren? En hoe stem je strategie en uitvoering op elkaar af?

Programma

Locatie: centrale locatie in Nederland
17:30 - 20:30

De inloop is vanaf 17.30 uur en het programma inclusief diner is van 18.00 - 20.30 uur. Na het programma is er gelegenheid voor koffie en netwerken. Deelname is gratis.

Doelgroep

Directors and Heads of Cyber Security

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners
Gerelateerde Sessies

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.