IT als een Facilitator voor Business in Financial Services

7 september 2022

Tijdens dit Vision Dinner zal Benjamin Blaauw, Head of Development Automation bij ABN AMRO, ingaan op de ontwikkeling van gelaagde business application platforms die een sterke technische basis hebben, maar flexibel, aanpasbaar en gebruiksvriendelijk zijn voor business units. Verder zal Benjamin ingaan op de ontwikkelingen in het hyper automatiseringstraject van ABN AMRO dat geavanceerde technologie combineert om bedrijfsprocessen te verbeteren. Vervolgens gaat Erik Beverlo, Director Process Automation, dieper in op de waarde die deze ontwikkelingen zakelijk bieden.

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Benjamin Blaauw, ABN AMRO

Erik Beverlo, ABN AMRO

Inschrijven
speaker
Benjamin Blaauw

Head of Development Automation

Benjamin Blaauw is een ervaren IT-leider en werkt sinds 2009 bij ABN AMRO. Binnen verschillende afdelingen heeft hij teams geleid die als facilitators fungeren bij het oplossen van problemen en het verbeteren van processen. Sinds oktober 2020 is Benjamin aangesteld als Head of Development Automation waarin hij de organisatie voorziet van effectieve en gebruiksvriendelijke applicatie platforms, en het hyper automatiseringstraject binnen ABN AMRO leidt en zijn organisatie digitale oplossingen biedt die interne processen versnellen, verbeteren en de klantervaring bevorderen.

Company
ABN AMRO

speaker
Erik Beverlo

Director Process Automation

Erik Beverlo werkt al 13 jaar bij ABN AMRO waar hij de (digitale) transformaties binnen verschillende afdelingen leidde. De focus onder zijn leiding ligt op efficiëntie en effectiviteit, altijd met de klant in gedachten, gebruikmakend van de mogelijkheden van IT en Digital. Als Director Process Automation brengt Erik uitdagingen in business(processen) samen met IT-oplossingen. Hij is verantwoordelijk voor de hype automatisering binnen ABN AMRO die de digitale transformatie van de bank bevordert.

Company
ABN AMRO

Informatie
Onderwerp

De financiële sector vormt het fundament van onze sterke economie en welvarende samenleving. Ook deze sector beweegt mee met de digitale transformatie trend en biedt waarde aan particuliere en zakelijke klanten, omdat het hen in staat stelt controle te krijgen over hun financiële situatie. Het bieden van toegankelijke inzichten, het aanbieden van diensten op maat en het zo snel mogelijk afhandelen van transacties, claims en verzoeken moeten allemaal bijdragen aan de customer journey. Voor succesvolle digitale transformaties is echter een aanzienlijke bijdrage van IT-ingenieurs en management nodig.

Programma

17:30 - 20:30

Locatie: Regio Utrecht

Doelgroep

Directors of IT, Digital en Business Strategy

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners
Gerelateerde Sessies

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.