Innovatie bij Odido Nederland | De organisatie, processen, valkuilen en klantvraag

6 februari 2024

Tijdens deze sessie deelt Egbert hoe hij innovatie organiseert bij Odido Nederland, welke processen daarvoor ingericht zijn, wat de valkuilen zijn, en hoe de klantvraag altijd centraal staat bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Tijdens deze Ronde Tafel wordt er veel aandacht besteed aan dialoog en daarom bent u als peer van harte welkom om deel te nemen!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Egbert Kroon, Odido Nederland

Inschrijven
speaker
Egbert Kroon

Director B2B Products & Innovation

Na onder andere een uitgebreide carrière bij Ziggo en Tele2, is Egbert aan de slag gegaan bij T-Mobile Nederland (nu Odido). Hij is in zijn rol onder andere verantwoordelijk voor de introductie van nieuwe platform-businessmodellen en verdere optimalisatie van de Agile methodiek binnen T-Mobile Nederland. Egbert stelt dat je met technologie bijna alle business behoeftes kan oplossen, zo lang je het goed inricht en je blijft meebewegen met veranderende vraag.

Company
Odido Nederland

Informatie
Onderwerp

De ontwikkeling en introductie van nieuwe producten en proposities is cruciaal voor alle organisaties. Echter, is het waarborgen van innovatie een grote uitdaging waarbij vele belangen, technologieën, mensen, processen en besluiten op elkaar afgestemd moeten zijn. Een uitdagend vraagstuk waar Egbert Kroon graag, samen met u, ervaringen over uitwisselt.

Programma

Locatie: FC Utrecht Station Innovation Center T-Mobile

17:30 | Startprogramma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Doelgroep

Directeuren Transformatie, Innovatie Digital en Change

Voertaal

Nederlands

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.