Fostering Customer Excellence through Digital Transformation | PostNL: delivery in the digital era

16 mei 2023

Tijdens dit Vision Dinner neemt Eric van Duin, Director IT bij PostNL, je mee op zijn digitale reis en gaat hij dieper in op wat transformeren betekent voor technologie, processen, organisatiemodellen en (digitaal) leiderschap. Hij zal ook enkele praktische voorbeelden laten zien van hoe digitalisering de klantervaring heeft versterkt. Na de presentatie is er gelegenheid voor een open discussie met Eric en de andere deelnemers. U bent van harte welkom om deel te nemen!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Eric van Duin, PostNL

Inschrijven
speaker
Eric van Duin

Directeur IT

Eric van Duin heeft 16 jaar ervaring bij PostNL, waar hij verschillende digitale en IT-functies heeft vervuld. Als directeur IT is hij verantwoordelijk voor de IT-structuur van PostNL binnen de business unit Digital. Zijn primaire verantwoordelijkheid is het waarborgen van de betrouwbaarheid en flexibiliteit van alle platforms die PostNL verbinden met zijn klanten en het implementeren van IT-innovaties die de klantervaring verbeteren.

Company
PostNL

Informatie
Onderwerp

PostNL heeft de afgelopen jaren een grootschalige digitale transformatie ondergaan en heeft tal van innovaties doorgevoerd, zowel in de front-end als in het logistieke hart. De pakketdienst is volledig gedigitaliseerd: consumenten weten precies wanneer hun pakketje aankomt, de postbezorger wordt via een app op de hoogte gebracht van een gewijzigde route en slimme algoritmen voorspellen hoe druk het wordt, gevoed door API's die retailers gebruiken om e-commercediensten te bestellen . Allemaal met één doel: klanten beter van dienst zijn. Deze strategie is succesvol gebleken aangezien PostNL marktleider is gebleven op het gebied van pakketbezorging. We weten echter allemaal dat transformeren naar een digitaal bedrijf niet eenvoudig is, vooral niet als het om legacy gaat.

Programma

Locatie: regio Rotterdam
17:30 - 20:30

Meer informatie volgt.

Doelgroep

Evenement voor Directeuren IT & Digital

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.