Vision Dinner | Duurzame Digitale Transformatie bij NN Group

30 juni 2022

Barbara Duinker gaat in op de Planet-focus in deze digitale transformatiereis: door financiële diensten te bieden aan ongeveer 18 miljoen klanten in 19 landen, gebruikt NN haar positie om een ​​positieve impact te maken op de maatschappij en het milieu.

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Barbara Duinker, NN Group

Inschrijven
Speaker
Barbara Duinker

Head of CIO Office

In april 2021 is Barbara Duinker aangesteld als Head of CIO Office van NN Group. Dit bureau is verantwoordelijk voor IT-ondersteuning, financiële rapportage/analyse en IT-personeelsbeheer voor de hele groep. Barbara gaat dieper in op de digitale transformatie van NN en de groeiende behoefte en rol van duurzaamheid. Barbara Duinker werkt sinds 2006 bij Nationale-Nederlanden.

Company
NN Group

Informatie
Onderwerp

In dit Vision Dinner neemt Barbara Duinker, Head of CIO Office bij NN Group je mee op NN's digitale transformatiereis. Het is de ambitie van NN om een ​​marktleider te zijn die bekend staat om hun klantbetrokkenheid, getalenteerde mensen en hun bijdrage aan de samenleving. De IT-strategie van de NN Group vloeide rechtstreeks voort uit de strategie van NN Group en identificeerde de belangrijkste aandachtsgebieden voor IT: People, Product en Planet. Deze drie prioriteiten omvatten alle elementen van de strategie: ervoor zorgen dat teams over de juiste expertise, vaardigheden en technologie beschikken om producten te maken die een directe impact hebben op de klanten van NN en een langetermijnimpact op onze samenleving. Om dit te bereiken zijn de dochterondernemingen en divisies van de groep begonnen met het ontwerpen van hun IT-infrastructuren met als uiteindelijk doel de volledige organisatie te integreren.

Programma

17:00 - 20:30

Locatie: Regio Den Haag

Doelgroep

Directeuren IT, Technologie en Duurzaamheid

Voertaal

Nederlands

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.