Digital Resilience: The ability to adapt and restore business disruptions

31 mei 2022

Redmer Huizinga, Innovation Consultant bij Fujitsu, zal de toon zetten en bespreken hoe Smart Contract-technologie kan bijdragen aan bedrijfscontinuïteit. Tijdens het diner, in de trant van persoonlijke veerkracht, zal Joseph Oubelkas, auteur van de New York Times-bestseller '400 Letters from My Mother', zijn ervaringen met tegenslagen en veranderingen delen en hoe hij deze heeft overwonnen. Tot slot zal Johan Sturm, Robeco's Head of Continuity and Stability & CISO, ingaan op hoe Robeco zijn bedrijfscontinuïteit en veerkracht versterkt door gebruik te maken van cloud- en andere IT-innovaties. Dit draagt ​​bij aan een effectieve werkomgeving voor de hele organisatie.

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Redmer Huizinga, Fujitsu

Johan Sturm, Robeco

Joseph Oubelkas, Oubelkas Communications

Inschrijven
Speaker
Redmer Huizinga

Innovation Consultant

Na 20 jaar ervaring in enterprise IT, is Redmer Fujitsu's thought leader op Enterprise Blockchain. Hij leerde 9 jaar geleden over blockchain-technologie en onderzoekt de implicaties ervan voor de economie, bedrijfsmodellen en de samenleving in zijn boek 'BlockChange!', een coproductie met de Swiss Business University IMD-professor Arthur Bris.
Tijdens dit evenement zal Redmer praten over hoe Smart Contract-technologie kan helpen bij het bereiken van echte zakelijke veerkracht die zelfs kan beschermen tegen verstoorde markten in een pandemie of oorlogssituatie.

Company
Fujitsu

Speaker
Johan Sturm

Head of Continuity and Stability & CISO

Johan Sturm vervult sinds januari 2010 de rol van Chief Information Security Officer bij Robeco. In 2017 nam hij ook de functie van Head of Continuity and Stability op zich. In zijn huidige functie is Johan verantwoordelijk voor informatiebeveiliging en digitale weerbaarheid. Hij ziet veel potentie in het nieuwe werken (hybride). De nieuwe werkomgeving vergroot de internationale samenwerking en hij verwacht in de toekomst nieuwe generaties medewerkers te kunnen werven. Het integreren van cloud- en andere IT-innovatie draagt ​​bij aan de werkomgeving op het gebied van bedrijfscontinuïteit en veerkracht.

Company
Robeco

Speaker
Joseph Oubelkas

Inspirerende spreker en auteur van "400 brieven van mijn moeder"

Het waargebeurde verhaal van Joseph gaat over het overwinnen van tegenspoed en het aanpassen aan veranderingen. Op 24-jarige leeftijd werd hij valselijk beschuldigd van drugssmokkel en werd hij veroordeeld tot 10 jaar gevangenisstraf in Marokko. Volgens een onpartijdig onderzoek van het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken was er echter geen bewijs voor de bewering. Ondanks zijn onrechtmatige gevangenschap en moeilijke ervaring in gevangenschap, koos hij ervoor om het beste van zijn situatie te maken.

Company
Oubelkas Communications

Informatie
Onderwerp

Met turbulente omstandigheden waarmee bedrijven de afgelopen twee jaar te maken hebben gehad, is digitale veerkracht steeds belangrijker geworden. Hoe kunnen bedrijven snel en effectief inspelen op veranderingen in de markt, de organisatie en de rest van de wereld? Tegelijkertijd, hoe kunnen deze verschuivingen worden omgezet in een constructieve kans om een ​​organisatie te helpen groeien?

Programma

16:30 - 20:30

Locatie: Fujitsu Clubhuis De Meern

Dit evenement zal worden bijgewoond door een panel van drie experts op dit gebied. Jan van de Wouw, Director IT bij Royal IHC, Roel Knoppers, Operational Director bij my Brand en Prof.dr.ir. Kees Vuik, wetenschappelijk directeur van het Delft High Performance Computing Center van de TU Delft. Ze zullen hun ervaringen delen met het voorbereiden en organiseren van digitale transformatie, evenals het reageren op veranderingen die van invloed kunnen zijn op de dagelijkse bedrijfsvoering van de organisatie. Na de presentaties is er gelegenheid voor een open discussie met alle panelleden, sprekers en andere deelnemers.

Doelgroep

Directeuren Digital, Data en IT

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.