Digitale Transformatie programma’s bij FrieslandCampina | De koers, sturing en begeleiding vanuit het Global team

24 mei 2023

Tijdens deze sessie zal Ron Bergers delen hoe hij met zijn team het digitale transformatie proces van FrieslandCampina in zijn geheel aanstuurt. Hierbij geeft FrieslandCampina in de internationale omgeving veel vrijheid aan de landen zelf, maar zijn er verschillende structuren opgezet om de voortgang van de digitale transformatie per land te meten & te stimuleren en te profiteren van schaalvoordelen. Ron gaat graag verder in op het bouwen van communities binnen zijn organisatie, die van elkaar kunnen leren en met elkaar kunnen versnellen. Tijdens deze Ronde Tafel wordt er veel aandacht besteed aan dialoog en bent u daarom als peer van harte welkom om deel te nemen!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Ron Bergers, FrieslandCampina

Inschrijven
speaker
Ron Bergers

Global Digital Transformation Manager

Na onder andere een uitgebreide carrière bij Deloitte op het gebied van inzicht gedreven organisaties met een focus op analytics & visualisatie, is Ron aan de slag gegaan bij FrieslandCampina. Hier is hij onder andere verantwoordelijk voor het digitale acceleratie programma van FrieslandCampina en helpt hij de individuele landen met versnellen van de transformatie. Van advisering en benchmarking, tot het breed implementeren van nieuwe innovaties binnen de internationaal opererende zuivelcoöperatie.

Company
FrieslandCampina

Informatie
Onderwerp

Het is helder dat continue innovatie gewaarborgd moet worden om competitief te blijven. De grootste uitdaging zit echter in het doorvoeren van de verandering. Wat is de impact van de (digitale) transformatie op bijvoorbeeld de consument, distributiekanalen, bedrijfsprocessen, verdienmodellen en de cultuur? En hoe kunt u dat begeleiden als Transformation of Innovation leider? Een uitdagend vraagstuk, waar we graag, samen met u, ervaringen over uit wisselen.

Programma

Locatie: regio Utrecht
17:30 - 20:30

U bent van harte welkom om deel te nemen aan deze kleinschalige en vertrouwelijke Ronde Tafel in het Innovation & Change Management platform. Het platform waarin Innovatie, Digital & Change professionals kunnen sparren over uitdagingen binnen hun vakgebied. Flevum organiseert in 2023 vier sessies op dit gebied waarin kennisuitwisseling en dialoog voorop staan.

Doelgroep

Directeuren Transformatie, Innovatie Digital en Change

Voertaal

Nederlands

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.