A Holistic Approach to Innovation | The omnichannel approach at A.S. Watson

21 maart 2023

Ohad, Director Store & Promotion Technology bij AS Watson, zal zich richten op de effectiviteit, duurzaamheid en implementatie van technologieën met betrekking tot praktische innovaties offline, en de toenemende interactie met online platforms en touchpoints, waardoor een omnichannel ontstaat die de klantervaring optimaliseert. Verder zal Ohad de digitale transformatie van AS Watson bespreken, zoals de verschuiving naar de cloud, edge computing en andere tools die zijn gebruikt om de effectiviteit van de datastrategie te vergroten. Een groot deel van de sessie zal worden besteed aan discussie en interactie met Ohad en de andere deelnemers. U bent van harte welkom om deel te nemen!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Ohad Elzur, A.S. Watson

Inschrijven
speaker
Ohad Elzur

Director Store & Promotion Technology

Ohad Elzur is een leidend figuur in digitale transformatie en innovatie. Met bijna 20 jaar ervaring in de detailhandel en software-industrie, brengt hij nieuwe mogelijkheden naar AS Watson door leiding te geven aan het creëren van strategische, functionele en architecturale veranderingen. Na zes jaar managementervaring bij softwareontwikkelaar Retalix in Israël, verhuisde Ohad naar Nederland en begon in 2010 bij AS Watson te werken.

Company
A.S. Watson

Informatie
Onderwerp

Als een van de snelst groeiende industrieën ter wereld, moet de detailhandel constant rekening houden met veranderende technologieën en trends. Bedrijven worden geconfronteerd met uitdagingen op het gebied van digitale innovatie, van bedreigingen voor de gegevensbeveiliging tot het voldoen aan de eisen en verwachtingen van klanten. Hoe kunnen we een strategie formuleren die zich richt op de ontwikkeling en implementatie van nieuwe technologieën? Hoe kunnen we instore technologie en de aansluiting op online retail optimaliseren?

Programma

Locatie: Microsoft Teams
16:00 - 17:30

Doelgroep

Evenement voor directeuren Informatie, Retailtechnologie en Omnichannel

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.