Over Flevum

Een netwerk van waardevolle verbindingen met andere organisaties, (potentiële) klanten en stakeholders is maatgevend voor een succesvolle onderneming. Het zorgt ervoor dat u sneller weet wat er speelt in de markt, het helpt om ontwikkelingen te duiden en te vertalen naar uw producten en diensten, het verhoogt de snelheid van innovatie en versterkt het vermogen om sneller te reageren op veranderende vraag en marktposities. Flevum ondersteunt daarbij, want ‘connecting companies’ is onze passie, onze missie.

Ook digitaal zijn we actief en bieden we diverse interactieve vormen aan. Kijk voor meer informatie naar de brochure Flevum Virtual Networking.

Onze organisatie

Flevum is opgericht in 1999, en inmiddels zetten 25 medewerkers zich dagelijks in om gemeenschappelijke belangen en doelstellingen te ontdekken om mensen en bedrijven succesvol met elkaar te verbinden. In de afgelopen 20 jaar is ons netwerk zo sterk ontwikkeld, dat een Flevum lidmaatschap een uitgelezen manier is om snel en efficiënt aan te haken bij een sector of een vakgebied. Jaarlijks ontmoeten meer dan 15.000 bedrijven en instellingen, corporates en MKB-ondernemers elkaar tijdens de ruim 500 interactieve bijeenkomsten.Flevum is uitgegroeid tot een echte ‘netwerkorganisatie’, een onmisbaar ontmoetingsplatform voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Vacatures

Wil jij graag een écht waardevol netwerk opbouwen, bestaande uit de top van het Nederlandse bedrijfsleven? Flevum heeft momenteel de volgende vacatures open staan:

Zou je graag willen werken bij Flevum, maar staat er geen passende vacature open? We nodigen je van harte uit een open sollicitatie te sturen.

“De kracht van zakendoen op basis van vertrouwen, authenticiteit, dezelfde waarden en gelijkwaardigheid zijn essentieel voor een succesvolle samenwerking” – Dim Baars, oprichter Flevum