Over Flevum

Flevum biedt uitwisseling van kennis en ervaringen met collega’s uit uw vakgebied. Onder 11 verschillende thema's is er een ruim aanbod aan programma’s voor praktijkgerichte learning & development.

Lees meer
Impact

Connecting companies has been our strong suit since 1999

Een netwerk van waardevolle verbindingen met andere organisaties, (potentiële) klanten en stakeholders zet de toon voor een succesvolle onderneming. U weet sneller wat er speelt in de markt, kunt gemakkelijker ontwikkelingen duiden en deze vertalen naar uw producten en diensten. Daarnaast stijgt de snelheid van innovatie en wordt het vermogen om snel te reageren op veranderende vraag en marktposities versterkt. Flevum ondersteunt daarbij, want ‘connecting companies’ is onze passie, onze missie.

Samen met onze partners werken we dagelijks aan waardevolle connecties en streven we naar een gemeenschappelijk doel. We zijn daarbij niet alleen een facilitator van sessies, maar vormen een verlengstuk van onze partners om hun kennis en netwerk te vergroten.

200

Events P.J.

150+

Unieke sprekers

65+

Partners

Historie

Al 20 jaar organiseert Flevum sessies met informatie van het hoogste niveau. Ervaringen en ideeën in zeer gekwalificeerde kleinschalige settings. Het zijn belangrijke onderdelen van de methodiek van het huidige Flevum.

Digitaal

Naast fysieke sessies zijn we ook digitaal actief en bieden we diverse interactieve vormen aan. Van Virtual Round Tables tot Virtual Advisory Boards en social videoshows zoals de Chief Talk.

Ons team

Dagelijks zetten 25 gedreven professionals zich in om gemeenschappelijke belangen en doelstellingen te ontdekken van waaruit mensen en bedrijven succesvol met elkaar verbonden kunnen worden.

Vacatures

Werkstudent Data Entry

20 uur

Wij zijn op zoek naar een werkstudent data entry. Je houd je bezig met het opschonen en updaten van de data in onze CRM systemen.

Lees meer

Project Manager Events (32-40 uur)

36 uur

We zoeken iemand die de juiste creatieve energie in onze organisatie brengt. Iemand die helpt onze vele (internationale) opdrachtgevers naar een nog hoger level te brengen dankzij netwerkbijeenkomsten.

Lees meer

Manager Program Development (32-40 uur)

36 uur

Als Manager Program Development ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de inhoud van onze programmalijnen. Je vertaalt de trends in de markt en de behoeften in het netwerk naar programma’s en weet de daarbij behorende sprekers aan te trekken.

Lees meer

Werkstudent Program Development

20 uur

Als werkstudent werk je onder coördinatie van een Flevum Manager Program Development. Je bent betrokken bij de uitvoering van de programma’s, planning en logistiek.

Lees meer

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.