Seaside Dinner 2020

Op 10 november vindt de jubileum editie van het Seaside Dinner plaats. Voor de tiende keer zijn leden Raad van Bestuur en toezichthouders uit de private en publieke sector van harte welkom in Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk. De avond zal worden ingeleid door Pieter Elbers, president-directeur bij KLM.

Pieter Elbers, president-directeur bij Koninklijke Luchtvaart Maatschappij

KLM is de oudste luchtvaartmaatschappij ter wereld die nog onder haar eigen naam vliegt. Als president-directeur heeft Pieter Elbers vorig jaar het honderdjarig jubileum van KLM mogen vieren. Een bedrijf kan alleen honderd jaar worden als het zichzelf constant opnieuw uitvindt. Door te investeren in nieuwe initiatieven en het ontwikkelen van plannen voor een duurzame luchtvaart maakt hij de organisatie future proof. Hoe zorgt KLM ook de komende decennia voor meer dan 35 miljoen passagiers?

Datum / tijd
Dinsdag 10 november 2020, 18:00 – 22:30

Locatie
Huis ter Duin, Noordwijk

Klik hier als u eerder heeft deelgenomen aan een Flevum bijeenkomst
Klik hier als u nog niet eerder heeft deelgenomen of als uw gegevens gewijzigd zijn