Virtual RvB Programma | Grenzen vervagen: Internationalisering, technologie en integraliteit

De bouw- en installatiesector is in transitie. Integraliteit vervangt de klassieke fragmentatie. Technologische ontwikkelingen, energietransitie en circulariteit maken dat de klantvraag verandert en klassieke verdienmodellen onder druk staan. De Strukton Groep heeft zich optimaal gepositioneerd om in te spelen op de verdienmodellen van morgen. Door de drie klassieke markten van Strukton (Railsystemen, Civiele Infrastructuur en   Techniek & Gebouwen) integraal te laten samenwerken is het mogelijk om meer waarde toe te voegen. Nu staat Strukton voor de volgende stap. De steeds verdergaande internationalisering betekent dat de samenwerking niet meer alleen binnen de eigen organisatie maar ook ver daarbuiten harmoniseert. Welke onverwachte partnerships en samenwerkingsverbanden bepalen het succes van uw organisatie? Laat u ook inspireren door de presentaties van Erik Hermsen & Evert Lemmen en ga in dialoog over de impact van Internationalisering, Technologie en integrale samenwerking.

Spreker: Erik Hermsen, Lid groepsdirectie Strukton Groep nv

Erik Hermsen (1965) startte zijn carrière als accountant bij PWC en trad in 1999 in dienst bij de Strukton Groep NV als concerncontroller. In 2003 maakte hij de overstap naar Strukton Integrale Projecten. Als directeur van Strukton Integrale Projecten was hij sinds 2005 eindverantwoordelijk voor alle pps-projecten op het gebied van infrastructurele werken en gebouw gebonden projecten.

De heer Hermsen is sinds 2012 lid van Groepsdirectie van Strukton Groep (onder leiding van Gerard Sanderink) en mede verantwoordelijk voor de uitvoering van de strategie van Strukton Groep nv.

Spreker: Evert Lemmen, CEO Strukton Worksphere

Evert Lemmen (1970) is sinds 2015 CEO van Strukton Worksphere. Hij heeft diverse management- en directieposities bekleed bij bedrijven die actief zijn binnen de (technisch georiënteerde) dienstverlening zoals Xerox, Stork en Strukton. Technologie vormt de basis onder de onderneming  Strukton Worksphere waarbij ontwikkelingen op het gebied van digitalisering inmiddels de landsgrenzen doen vervagen.

Datum / tijd

Donderdag 09 april 2020,  18:30 – 20:00

Klik hier om te reserveren