De landelijke uitrol van een global IT strategie

Een digitale transformatie maakt het mogelijk om de uitdagingen van vandaag om te zetten in waardevolle kansen. Vele (internationale) organisaties zetten daarom vol in op het digitaliseren van diensten, producten en bovenal investeren in de IT omgeving. Door de nodige cultuurverschillen, verschillende prioriteiten en afwijkende markten is er vaak enige frictie tussen het besluit van het hoofdkantoor en de regionale uitvoering. In de afgelopen jaren heeft Randstad Nederland de implementatie van de global IT strategie uitgevoerd. Hierbij werden alle business applicaties naar de cloud gemigreerd.

Sprekers: Joep Schellekens, Global Head of Delivery Cloud Infra & Apps bij Randstad en Monique de Jong, Domainmanager Cloud Infra Services bij Randstad Nederland

Tijdens hun presentatie neemt Joep Schellekens u mee in de strategische keuzes van het internationale hoofdkantoor. Vervolgens laat Monique de Jong zien hoe het impleementatietraject vervolgens bij Randstad Nederland is uitgevoerd. Graag gaan ze met u in discussie over de knelpunten en de lessons learned.

Datum / tijd

Woensdag 25 maart 2020,  17:30 – 20:30

Locatie

Regio Utrecht

Klik hier om te reserveren