Connected Workplace | De werkplek als business driver

De functie van gebouwen verandert snel. Medewerkers zijn steeds minder gebonden aan tijd en plaats en dat heeft grote invloed op het bedrijfsvastgoed en de inrichting van de werkplek. De focus verschuift van kostenbesparingen naar waarde creatie en van gebouwbeheer naar een optimale gebruikerservaring. Deze overgang van een traditioneel naar een slim en gezond gebouw gebeurt niet automatisch, het houdt een spannende en uitdagende zoektocht in voor alle betrokken partijen. Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de connected workplace? En waar liggen de kansen voor uw organisatie?

Spreker: Mario van Vliet, COO Global bij Deloitte

In Amsterdam staat het meest duurzame en innovatieve kantoorgebouw ter wereld: The Edge. Met het pand wordt een inspirerende en transparante werkomgeving gecreëerd waarin samenwerken, ontmoeten en teamgevoel bevorderd worden. Het is een omgeving waarin innovatie en duurzaamheid innig met elkaar samenwerken en waarin een atmosfeer bestaat die de arbeidsproductiviteit positief beïnvloedt. The Edge bevat meer dan 30.000 sensoren waardoor automatisch de verlichting en temperatuur van de werkplekken en vergaderruimtes naar de wensen van de gebruikers worden aangepast.

Spreker: John van Hoof, Voorzitter Raad van Bestuur bij CSU

CSU is al ruim 50 jaar de specialistische schoonmaakpartner voor diverse sectoren. Zij biedt werk aan ruim 16.000 mensen en behoort tot de top drie van schoonmaakbedrijven in Nederland. CSU maakt gebruik van smart en activity based cleaning. Door de implementatie van BeSense (slim platform voor efficiënter, gezonder en schoner gebouwbeheer) zijn de wensen en eisen van de gebouwgebruikers volledig in kaart te brengen, al vóór de start van de schoonmaakronde. Ook verlevendigt het werk van de schoonmaker. Zo maakt de iPad interacties mogelijk zoals het registreren van meldingen.

Datum / tijd

Maandag 23 maart2020,  17:30 – 20:30

Locatie

Regio Utrecht

Klik hier om te reserveren