Verandermanagement in IT Innovatie: de koers & keuzes van Makro Nederland

Makro Nederland opende haar deuren in 1968 en is daarmee meer dan 50 jaar oud. Na een periode van tien jaar waarin op IT-vlak weinig is geïnvesteerd, ontwikkelt de groothandel haar IT-strategie nu in hoog tempo. Jeanette van Sommeren houdt zich bezig met deze transitie als Head of Innovation & IT. Tijdens dit Vision Dinner deelt ze haar strategische uitdagingen en keuzes rondom verandermanagement. In welke systemen en klanten investeer je eerst? Hoe zorg je dat de introductie van bijvoorbeeld cloud infrastructure en e-commerce platforms goed verloopt? Van Sommeren vertelt tevens over haar ervaring en lessons learned in de wisselwerking met moederbedrijf Metro. Hoe worden nieuwe systemen en werkwijzen verspreid over  vijfentwintig landen en hoe vliegt Makro de bijbehorende implementatietrajecten aan? Laat u tijdens dit Vision Dinner inspireren door de koers en keuzes van Makro en ga de dialoog aan rondom verandermanagement in innovatie en IT.

Spreker: Jeanette van Sommeren, Head of Innovation & IT Makro Nederland

Jeanette van Sommeren is sinds juni 2017 actief bij Makro Nederland en vanaf 2018 Head of Innovation, Technology & IT. Hierbij is zij verantwoordelijk voor onder andere innovatie, informatie management, infrastructuur, portfolio management en IT binnen haar organisatie. Voor haar aantreden bij Makro was Jeanine van Sommeren werkzaam bij onder andere Pon en FrieslandCampina.

Datum / tijd
Donderdag 12 maart 2020, 17:30 – 20:30

Locatie
Regio Utrecht

Klik hier om te reserveren