Director’s Challenge | Wordt eens traag

Veranderen is een vak waar geen universiteit voor bestaat. We kunnen over veranderen gaan spreken met topics als digitaal, data, robots, AI, ….
We kunnen spreken over wat er in het verleden allemaal mis is gegaan met Kodak, Nokia, Philips, …
We kunnen spreken over projecten, planningen, financiën, etc…
Ik wil het tijdens deze Flevum Directors’ Challenge bijeenkomst houden bij mensen en leiderschap. Ik ben een mens met veel beperkingen en tekortkomingen. Gelukkig maar …
Die hebben me parten gespeeld als CEO (16 jaar inmiddels) van respectievelijk 4 verzekeraars, een retail bank, een autobedrijf en een zorgbedrijf.
Al lopende heb ik een en ander geleerd rond leiderschap en daar wil ik graag over vertellen en meer nog met u in dialoog treden.

OVER DE SPREKER
JOHN HELLER is sinds januari 2017 de CEO van Louwman Group. Hij werkte onder meer voor ING, Nationale-Nederlanden en de laatste acht jaar als CEO voor het Belgische bank- en verzekeringsbedrijf Argenta, eveneens een familiebedrijf. John Heller is met zijn overstap van de bank- en verzekering wereld naar de autobranche een heel nieuwe uitdaging aangegaan. De focus op de lange termijn en de betrokkenheid van de familie Louwman is wat hem aanspreekt bij het werken in een familiebedrijf.

Datum / tijd

Van: 10/03/2020 – 18:00
Tot: 10/03/2020 – 21:00

Locatie

Landgoed Huize Bergen
Vught

Speciaal geschikt voor

Directieleden van bedrijven met 100 of meer medewerkers.

Klik hier om te reserveren