IT-infrastructuur als drijfveer voor innovatie

Veel bedrijven worstelen met een legacy IT-infrastructuur. Dit terwijl de steeds verdergaande digitalisering van het bedrijfsleven vraagt om snelle adoptie van nieuwe technologieën en tools en een korte time-to-market. Alleen op die manier kunt u concurrenten een stapje voor blijven en uw klanten nóg beter bedienen. Om dit mogelijk te maken investeren corporates op grote schaal in de vernieuwing van hun bestaande IT-systemen.

Spreker: Noud Donders, Director Technology Strategy bij Maersk

Met meer dan 39 miljard dollar omzet is Maersk een van de grootste transportbedrijven ter wereld. Met een vloot van meer dan 710 containerschepen, 70 terminals en 6 miljard dollar omzet in logistieke dienstverlening hieromheen, faciliteert Maersk een end-to-end supply chain die waarde creëert voor al haar ketenpartners. Maersk zit midden in een transformatie van conglomeraat naar geïntegreerd bedrijf. Data is het cruciale element in de verbinding van de ketenpartners en de digitale transformatie van Maersk. In dit Vision Dinner licht Noud de rol van data in deze (digitale) transformatie toe.

Spreker: Joleen Breij, Head of Data bij Eneco

De IT-organisatie van Eneco was oorspronkelijk decentraal opgezet en kende allen hun eigen IT-besturing. Deze afdelingen zijn nu samengevoegd tot de Business Technology Organisation, die vijf subafdelingen heeft. Joleen is verantwoordelijk voor één van deze afdelingen en  coördineert alle data-initiatieven. Deze initiatieven sluiten aan bij de strategische ambities van Eneco: persoonlijke klantbeleving, datagedreven besluitvorming, operationele excellentie, voldoen aan wet- en regelgeving en businessgerichte innovatie.

Tijd & datum:
Maandag 9 maart, 17.30-20.30

Locatie:
Café Rotterdam, Rotterdam

Klik hier om te reserveren