RvB Vision Dinner | Effectieve employer branding: de strategie van Randstad Nederland

Randstad Nederland heeft als verbinder tussen werkgever en werknemer constant te maken met veranderingen en verschuivingen op de arbeidsmarkt. Zo is het ontwikkelen van een effectieve employer branding strategie essentieel tegen een achtergrond van schaarste. Randstad Nederland zet hiervoor met toenemende mate technologie en data in. Een belangrijke vraag is: ’hoe kunnen processen op de arbeidsmarkt inzichtelijk worden gemaakt en kan een sterk werkgeversmerk worden neergezet?’ Dominique Hermans (Managing Director, Randstad Nederland) zal u tijdens haar presentatie meenemen in dit vraagstuk en deelt de expertise en strategieën van Randstad Nederland. Laat u ook inspireren en deel uw kennis, ervaring en visie omtrent employer branding en de rol van persoonlijk leiderschap.

Spreker: Dominique Hermans, Managing Director Randstad Nederland

Dominique Hermans is haar Randstad-carrière in 2001 begonnen en heeft sindsdien verschillende functies vervult. Zij was ruim een jaar werkzaam als algemeen directeur van Tempo-Team België en tussen 2015 en 2018 als algemeen directeur van Tempo-Team Nederland. Vanaf april 2018 is Dominique Hermans Managing Director van Randstad Nederland. Afgelopen september sprak Flevum met Hermans.

Datum / tijd
Donderdag 20 februari 2020, 17:30 – 20:30

Locatie
Hoofdkantoor Randstad, Diemen

Inschrijven
Klik hier om te reserveren