Vision Dinner | Venturing als strategisch thema

Venturing is voor Shell onmiskenbaar een strategisch thema en tevens een instrument dat het bedrijf in staat stelt een toonaangevende rol te spelen in de energietransitie, zowel nationaal als internationaal. Geert van de Wouw vertelt op deze avond over de samenwerking met startups en scale-ups: hoe ze samen een impact maken en voor welke uitdagingen ze staan.

Spreker: Geert van de Wouw, Vice President Shell Ventures

Geert geeft sinds 2012 leiding aan Shell Ventures, Shell’s durfkapitaalfonds, en is tevens Lid van de Raad van Commissarissen van verschillende start-ups. Tijdens zijn presentatie laat Geert aan de hand van concrete voorbeelden zien hoe Shell Ventures startups en scale-ups selecteert die ervoor zorgen dat Shell in de voorhoede van de energietransitie kan blijven. Ook laat hij zien hoe de samenwerking er in de praktijk uit ziet en wat zijn ervaring hem door de jaren heen heeft geleerd.


Datum / tijd
Donderdag 06 februari 2020, 17:30 – 20:30

Locatie
Regio Utrecht

Klik hier om te reserveren