Kennislunch | Morena Personal Training Naaldwijk

Deze Flevum Kennislunch is een Kennislunch maar dan net even anders….

Onze gastheer is namelijk Glenn van den Hazel van Morena Personal Training

Korte Intro wie en wat Morena Personal Training is en doet:

Het is onze missie om binnen Nederland mensen gezonde en fitte levens te laten realiseren. Morena Personal Training Boutique biedt jou een plek waar je ultieme rust ervaart, waar je ultiem kunt ontladen, een ultieme vorm van privacy kunt ervaren en ultieme focus kunt hebben terwijl je tegelijkertijd aan je gezondheid en vitaliteit werkt. Er is niets waar je door wordt afgeleid. Wij hebben de ultieme ruimte om in rust aan jouw lichaam te werken.

Wij geloven dat je in volledige focus een krachtig fundament kunt neerzetten voor een sterk en fit lijf. Jouw fitheid geeft kracht in jouw leven. Hoe fitter en vitaler jij bent, hoe meer jij uit jouw leven en dat van je omgeving kan halen.

Jouw netwerk op een andere manier leren kennen? Dat is wat hier vandaag gebeurd. Tijdens deze bijeenkomst nemen we jullie mee in ons verhaal.  We presenteren wat wij doen, hoe wij van waarde zijn voor onze leden en hebben het over de belangrijkste punten op het gebied van leefstijl en voeding. Hierna volgt een gezamenlijke training in onze boutique. Tijdens deze training staat samenwerken en plezier voorop. Na het harde werken is er tijd voor een gezonde afsluiting en om vrij te netwerken. Hieronder ziet u de planning van de bijeenkomst:


11:45 ontvangst 

12:15 leefstijl & voeding

12:45 training 

13:30 een gezonde afsluiting

14:00 einde

Tip: vergeet je sportspullen niet!

Datum / tijd

Van: 30/01/2020 – 11:45
Tot: 30/01/2020 – 14:00

Locatie

Naaldwijk, Smederijstraat 31

Klik hier om te reserveren