RvB Vision Dinner | De boot gemist: Nederland in de energietransitie

Van Oord is een familiebedrijf met 150 jaar ervaring als internationale waterbouwer. Tegen de achtergrond van de energietransitie levert Van Oord een essentiële bijdrage aan de offshore windindustrie. Het is echter de vraag of Nederland hierin genoeg heeft geïnvesteerd: waarom is het niet gelukt om een volledige supply chain voor de aanbouw van Windturbines in de Nederlandse markt te vestigen? ‘Nederland heeft de boot gemist’, stelt Van Oord. Tijdens hun presentatie nemen Pieter en Paul u mee in hun ervaring en learnings met betrekking tot de duurzaamheidstransitie in Nederland. Hoe kan de samenwerking tussen overheid en bedrijfsleven voortaan gestroomlijnd worden zodat zij beter kunnen anticiperen op marktontwikkelingen? Hoe blijft Nederland competitief en innovatief? Ga met Pieter en Paul in gesprek tijdens deze bijzondere bijeenkomst op het hoofdkantoor bij Van Oord.

Spreker: Pieter van Oord, CEO bij Van Oord
Pieter van Oord (1961) is sinds 2007 lid van de Executive Board. In november 2008 is hij benoemd tot CEO. Pieter van Oord is nu 25 jaar actief bij Van Oord en heeft  functies bekleed in het Verenigd Koninkrijk, Dubai en Nederland. Daarvoor was hij werkzaam bij Van Ommeren (Vopak).

Datum / tijd
Donderdag 16 januari 2020, 17:30 – 20:30

Locatie
Hoofdkantoor Van Oord, Rotterdam

Klik hier om te reserveren