Vision Dinner | Strategische samenwerking tussen de CFO en COO

Om Operational Excellence te bewerkstelligen moet de productiviteit toenemen, innovatie worden gestimuleerd en moeten verspillingen worden beperkt. Dit vereist een nauwe samenwerking tussen de verschillende management lagen. De rol van finance zal daarom transformeren van een controlerende boekhouder naar een strategische business partner, die effectief afstemt met de operations. Alleen op deze manier kan Operational Excellence bereikt worden. Maar hoe geeft u in de praktijk invulling aan deze samenwerking?

Spreker: Tjeerd de Weerd, Director Transition & Support bij TriFinance

Tjeerd de Weerd is oud partner van PwC Consulting met een achtergrond in finance en binnen diverse directies. Daarmee is hij ervaringsdeskundige als het gaat om (het gebrek aan) afstemming tussen de CFO en COO en in staat om dit vanuit diverse invalshoeken te bekijken. Hoe zorgt de CFO ervoor dat hij meer een business partner wordt zodat de afstemming met Operations beter gaat verlopen.

Spreker: Eelco Fichtinger, CFO bij DELTA Energie

Eelco Fichtinger is CFO van DELTA Energie. Fichtinger heeft jarenlange ervaring als financieel directeur, onder meer bij Nuon. Bij DELTA denkt hij operationeel mee over investeringsvraagstukken en operationele totstandkoming van de bedrijfsvoering. Dhr. Fichtinger spreekt over de rol die de CFO kan vertolken in het operationele proces. De moderne CFO heeft meer te maken met het operationele proces. Hoe ziet hij zijn rol als CFO in een modern bedrijf dat wil groeien?


Datum / tijd
Donderdag 28 november 2019, 17:30 – 20:30

Locatie
Restaurant ‘t Amsterdammertje, Loenen aan de Vecht

Klik hier om te reserveren