Innovatie | Design Thinking

We gaan deze middag aan de slag met Design Thinking, een creatieve manier om vraagstukken op te lossen waarbij de mens centraal staat. Het start bij de mens en eindigt bij innovatieve oplossingen om hun behoeftes in te vullen. We nemen je mee in een stukje achtergrond van wat het is, waarom organisaties het toepassen en enkele voorbeelden daarvan.

Daarnaast gaan we zelf aan de slag met een compacte case, waarin je als deelnemer zelf ervaart wat design thinking anders maakt dan business thinking, de manier van werken die bij veel organisaties wordt toegepast. Dat doen we door in teams een serious game te spelen. Naast leerzaam belooft het dus ook een middag vol fun te worden!

OVER DE SPREKER
KEES FROELING, is co-founder van STUDIO.WHY, een coöperatie die zich richt op het ontwikkelen van een innovatiecultuur binnen organisaties. De organisatie telt in Nederland 11 full time ondernemers, waarvan de meerderheid rond de 25 jaar oud is, en kent anno 2019 vestigingen in Duitsland, Brazilië, Canada en Zuid Afrika. Onder de klanten bevinden zich vooral grote organisaties, zoals het Ministerie van Defensie, Philips, Google, Vebego, Vereniging Eigen Huis en diverse provincies.

Voordat Kees met anderen dit bedrijf startte werkte hij zo’n 15 jaar bij KPN in marketing, sales, business development en innovatiemanagement en leidde hij bij Conclusion de practise rond sociale innovatie. Kees (50) is getrouwd en trotse vader van 3 jongens.

Datum / tijd

Van: 28/11/2019 – 15:00
Tot: 28/11/2019 – 18:30

Locatie

Landgoed Huize Bergen
Vught

Speciaal geschikt voor

Directieleden en senior management van bedrijven met 50 of meer medewerkers.

Klik hier om te reserveren