De richting van Heijmans

Toen Ton Hillen werd aangesteld als nieuwe CEO van Heijmans, boekte het bedrijf nog recordverliezen. Dit betekende dat actie snel geboden was en Heijmans het lek boven moest krijgen. Onder zijn leiding werden Belgische- & Duitse dochterbedrijven verkocht en afspraken gemaakt over de financiering met banken. Lastig vaarwater voor een nieuwe CEO. Inmiddels heeft Ton Hillen de bouwonderneming door deze roerige tijden geloodst: maar hoe kan je een organisatie die je van binnen en van buiten kent nieuwe richting geven? Volgens Ton Hillen is het essentieel niet terug te vallen op eerder gemaakte fouten. Dit betekent een beheerste groei en het immer borgen van de kwaliteit. Tijdens zijn presentatie deelt Ton Hillen zijn lessons learned en laat hij zien met welke strategie hij Heijmans weer succesvol heeft gemaakt. Laat u ook in een besloten kring inspireren door zijn verhaal en ga het gesprek met collega bestuurders aan.

Spreker: Ton Hillen, CEO Heijmans N.V.

Ton Hillen (1961) is benoemd tot lid van de raad van bestuur van Heijmans N.V. in april 2012 en CEO sinds 1 december 2016. Vanaf 1992 is hij werkzaam bij Heijmans in diverse functies. Zo was Ton Hillen vanaf 2008 concerndirecteur Vastgoed en Woningbouw. Vóór Heijmans was hij werkzaam bij BAM en Anton Obdeijn Projectontwikkeling. Ton Hillen is tevens lid van de raad van toezicht Stichting Waarborgfonds Koopwoningen (SWK).

Datum / tijd

Van: 20/11/2019 – 17:30
Tot: 20/11/2019 – 20:30

Locatie

Hoofdkantoor Heijmans
Rosmalen

Klik hier om te reserveren