HRM | EMEA health survey 2018

UITKOMSTEN ONDERZOEK NAAR DE GROOTSTE ZORGEN VAN WERKGEVERS TEN AANZIEN VAN HUN GEZONDHEIDSBELEID?
Wat zijn de grootste zorgen voor werkgevers ten aanzien van hun gezondheidsbeleid? Hebben ze al een gezondheidsstrategie en zo ja: meten ze die ook? Voor de tweede keer legde Aon deze en andere vragen voor aan meer dan 900 werkgevers uit 25 sectoren, verdeeld over 35 landen – samen goed voor 2,7 miljoen medewerkers. Daarmee vormen de resultaten van de EMEA Health Survey 2018 een unieke benchmark voor HR-professionals en andere verantwoordelijken voor de gezondheid van medewerkers wereldwijd.

Tijdens deze bijeenkomst zullen Frank Driessen en Henk Hunnekens met u in gesprek gaan over de Nederlandse uitkomsten van dit onderzoek zoals de HR uitdagingen Nederlandse werkgevers, Duurzame inzetbaarheid, Manieren om meer budget vrij te maken om gezondsheidsiniatieven te implementeren en tot slot over werkstress.

OVER DE SPREKERS
FRANK DRIESSEN, CEO Aon Retirement & Investment Netherlands, ruim 15 jaar werkzaam bij Aon. Veel ervaring als consultant bij ondernemingen en pensioenfondsen en diverse management rollen vervuld. Na zijn studie Econometrie-studie werkzaam geweest bij Akzo en vervolgens Actuariaat gestudeerd tijdens zijn werk bij het pensioenfonds van de NS. Vervolgens in 2001 als consultant gestart bij Aon. In de loop der jaren diverse management rollen vervult en nu als CEO R&I.

HENK HUNNEKENS, Strategic Account Director Health & Benefits die 10 jaar werkzaam is bij Aon en veel ervaring heeft als consultant bij ondernemingen en pensioenfondsen. Binnen Aon heeft Henk eerder de functies vervuld van Senior Cliënt Manager en Managing Consultant. In die laatste rol stuurde ik de buitendienstconsultants aan binnen het zorg en inkomensbedrijf van Aon, wat de mooie naam draagt van Corporate Wellness. Voorheen is hij werkzaam geweest in sales en managementfuncties bij zorg- en inkomensverzekeraars.

Datum / tijd

Van: 06/11/2019 – 16:00
Tot: 06/11/2019 – 18:30

Locatie

Landgoed Huize Bergen
Vught

Speciaal geschikt voor

Directieleden en senior (HRM) management van bedrijven met 50 of meer medewerkers.

Klik hier om te reserveren