RvB Vision Dinner | Samenwerking in Transitie: De Strategie van Shell

In een veranderende markt is het actief samenwerken met maatschappelijke spelers essentieel voor een  succesvolle bedrijfsvoering. Na haar bijdrage in 2016 waarbij zij inging op innovatie in Nederland, zal Marjan van Loon deze keer haar visie delen op de noodzaak van samenwerking tussen onwaarschijnlijke partners en de kansen die dit biedt bij bijvoorbeeld de energietransitie. Tijdens haar presentatie laat Marjan zien hoe zij deze strategie heeft uitgerold bij Shell Nederland en op welke wijze zij samenwerking inricht waar beiden partijen baat bij hebben.

Spreker: Marjan van Loon, president-directeur van Shell Nederland

Marjan van Loon is sinds 1 januari 2016 president-directeur van Shell Nederland. Zij is in Helmond geboren (1965) en studeerde Chemical Engineering aan de TU Eindhoven. Van Loon is al 30 jaar werkzaam bij het Shell-concern en heeft meerdere functies in binnen- en buitenland bekleed. Voor haar aantreden als president-directeur van Shell Nederland was ze Vice President Integrated Gas and LNG. Over de energietransitie in Nederland heeft zij maandelijks overleg met Ben van Beurden, CEO van Royal Dutch Shell. In de top-200 van meest invloedrijke Nederlanders in De Volkskrant stond van Loon december 2018 op de 17e plaats.

Datum / tijd

Van: 05/11/2019 – 17:30
Tot: 05/11/2019 – 20:30

Locatie

Regio
Den Haag

Klik hier om te reserveren