RvB Vision Dinner | met Hans Winters (CEO Siemens Nederland)

Als CEO heb je de taak je organisatie fit en future-proof te houden. Voor een bestuurder in de maakindustrie betekent dit dat digitalisering het sleutelwoord is. Zo heeft Siemens de afgelopen jaren een wereldwijde transformatie ingezet om naast een maakbedrijf ook een softwarehuis te worden. Inmiddels ondersteunt de software van Siemens de operational excellence van talloze bedrijven. De impact van nieuwe technologieën houdt hier echter niet bij op. De steeds verdergaande automatisering en robotisering van maakprocessen betekent dat er steeds meer banen zullen verdwijnen tenzij mensen worden opgeleid om in de digitale transformatie hun weg te vinden. Tegen deze achtergrond schets Hans Winters, CEO Siemens Nederland zijn visie op de uitdagingen die het Nederlandse bedrijfsleven te wachten staan.

Wilt u over dit vraagstuk met collega bestuurders in gesprek en wilt u leren over de visie die Siemens op de toekomst heeft ontwikkeld? Laat u dan inspireren op deze exclusieve bijeenkomst voor bestuurders en directieleden.

Hans Winters werkt sinds oktober 2007 voor Siemens. Eerst als Chief Audit Officer bij Siemens Duitsland en sinds 2018 als CEO Siemens Nederland.

Datum / tijd

Van: 12/09/2019 – 17:30
Tot: 12/09/2019 – 20:30

Locatie

Hoofdkantoor Siemens
Den Haag

Klik hier om te reserveren