Innovatie | De vijf belangrijkste samenwerkingstrends voor de toekomst

Inmiddels hebben veel bedrijven gezien dat hun medewerkers hun bureau steeds vaker inruilden voor een mobiele werkplek. En niet alleen het personeel is steeds minder plaatsgebonden gaan werken, ook stakeholders en klanten. Voor deze steeds veranderende manier van werken zijn daarom betere samenwerkings-oplossingen nodig. Het is dan ook van cruciaal belang dat je rekening houdt met deze ontwikkeling, zodat teams het contact met het bedrijf niet kwijtraken en blijven samenwerken en innoveren. Tijdens deze bijeenkomst zullen de vijf belangrijkste samenwerkingstrends besproken worden door Bert de Vos. Hij zal ingaan op:

  • Huddle rooms
  • Verschillende manieren van vergaderen
  • Verouderde infrastructuren en end-of-life van apparatuur
  • Draadloze vergaderruimte
  • Virtual en augmented reality

Houd deze samenwerkingstrends goed in de gaten. Zo wordt het gemakkelijker je zakelijke doelstellingen te bereiken en blijf je de concurrent voor. Die zit namelijk echt niet stil. Tijd om in beweging te komen!

OVER DE SPREKER
BERT DE VOS is expert op het gebied van smart collaboration en video conference. Overtuigd van het feit dat er een betere en slimmere manier is voor mensen om te werken en te leven. Een manier dat mensen ontwikkeld en organisaties laat groeien, zodat zij meer en beter kunnen presteren om hun doelen te bereiken. Na zijn studie International Business Adminstration, leerde hij uit eigen ervaring de toegevoegde waarde en kracht van video binnen internationale organisaties, maar ook in de samenwerking met interne en externe relaties binnen diverse branches. Met een gedreven persoonlijkheid en een no nonsense houding committeert hij zich om tot de juiste oplossing te komen voor iedere organisatie die op een slimmere manier wil samenwerken, waarbij de cultuur en de klant specifieke manier van werken centraal staat. Inmiddels jaren werkzaam in de video industrie en heeft talloze organisaties ondersteund en geadviseerd bij het ontwikkelen en implementeren van slimme samenwerkingsoplossingen.

Datum / tijd

Van: 05/09/2019 – 16:00
Tot: 05/09/2019 – 18:30

Programma

Flevum Executive | Innovatie

Locatie

Landgoed Huize Bergen
Vught

Speciaal geschikt voor

Directieleden en senior management van bedrijven met 50 of meer medewerkers.

Klik hier om te reserveren