Vision Dinner | Digitale innovatie bij Nederlandse Spoorwegen

Spreker
Hessel Dikkers, CIO Nederlandse Spoorwegen.

NS heeft zich ontwikkeld tot een brede dienstverlener die haar klanten in staat stelt sociale, recreatieve en zakelijke doelen naadloos in elkaar te laten overvloeien. Dit door de reis van deur tot deur comfortabel, laagdrempelig en efficiënt te organiseren én de klant de mogelijkheid te bieden ‘slim’ te reizen op basis van de laatste informatie. En de NS wil zich op die fronten blijven ontwikkelen. Hessel en zijn team spelen daarin een cruciale rol. IT stelt NS in staat om steeds nauwkeuriger het onderhoud van treinen te voorspellen en inzicht te krijgen in de wijze waarop reizigers gebruik maken van treinen. Zo kan de planning en de uitvoering van de dienstregeling worden geoptimaliseerd, kunnen persoonlijke alternatieve reismogelijkheden worden geboden en kunnen zelfs lege zitplaatsen in de treinen worden geïdentificeerd.

Tijdens zijn presentatie laat Hessel Dikkers u zien hoe hij en zijn team bijdragen aan deze innovaties en wat dit betekent voor de inrichting van het IT landschap. Vervolgens laat hij aan de hand van concrete voorbeelden zien wat de impact van deze ontwikkelingen is op enerzijds de interne operatie van het bedrijf en anderzijds op de klanttevredenheid. Deze veranderingen betekenen dat Hessel als taak heeft om niet alleen de IT organisatie mee te nemen in deze innovaties, maar de gehele organisatie. Immers, zij raken alle geledingen van het bedrijf

Datum / tijd
Van: 02/07/2019 – 17:30
Tot: 02/07/2019 – 20:30

Locatie
Buitenplaats Amerongen
Amerongen

Klik hier om te reserveren