Leiderschap in Transitie | Digitale transformatie en de digital talent challenge bij Rabobank

Nieke Martens, Head Digital Hub bij Rabobank.
Nieke is nu ruim een jaar verantwoordelijk voor de Digital Hub, van waaruit zij de digitale versnelling van de bank leidt. Hierin worden alle initiatieven van de bank op het gebied van digitalisering geprioriteerd en wordt gewerkt aan digitalisering van de klantreizen. Middels een digital en agile way of working betrekt zij de klant daar intensief bij om zo de optimale oplossing voor hun vragen te kunnen bieden. Deze manier van werken wordt nu uitgerold binnen alle onderdelen van Particulieren en Bedrijven. Zij gaan werken in zogenaamde tribes. In 2018 werd haar werk gewaardeerd met een nominatie voor de Digital Leadership & Diversity Awards Tijdens haar presentatie laat Nieke zien hoe zij leiding geeft aan de digitale transformatie van de Rabobank – en hoe zij de Rabobank werknemers daarin betrekt en meeneemt.

Kiki van den Berg, Executive Vice President Human Resources – IT, Operations and Digital Transformation bij Rabobank.
Bij Rabobank staat klanttevredenheid hoog op de agenda: ‘happy customers’ zijn het gevolg van ‘happy people’. Daarom bestaat één van de vier pilaren van de visie van Rabobank uit ‘empowered people’. Optimaal samenwerken, elkaar weten te vinden en relevante informatie ter beschikking hebben zijn daarvoor belangrijke ingrediënten. Kiki neemt u mee in de wijze waarop zij dit proces vormgeeft en stroomlijnt. Vervolgens laat zij u zien hoe zij zorgt dat werknemers over die vaardigheden beschikken die Rabobank nodigt heeft om mee te kunnen bewegen in de digital age.

Datum / tijd
Van: 13/06/2019 – 17:30
Tot: 13/06/2019 – 20:30

Locatie
Hoofdkantoor Dell
Amsterdam


Klik hier om te reserveren