Director’s Challenge | Inspiratie voor je organisatie

Wat zijn de bewezen inzichten om jezelf en anderen echt tot bloei te brengen? Hoe kunnen organisaties sneller verbeteren, vernieuwen en innoveren?

Of je nu inspirerend wilt leidinggeven of als organisatie klantgerichter wilt worden. Maar ook het vertalen in deze tijd van een digitale strategie naar de uitvoering daarvan in concrete projecten blijft voor velen een lastige horde. Bij elke verandering speelt gedrag een essentiële rol. Gedrag is daarbij vaak de zwakke schakel. Het gaat er uiteindelijk om wat je concreet doet. Leidinggeven aan verandering betekent vooral kijken naar de inzichten die wel werken.

In zijn laatste boek ‘De Ladder’ vertaalt Ben Tiggelaar actueel wetenschappelijk onderzoek naar de praktijk. Je leert hoe je ècht effectiever stappen kunt zetten waarbij vragen aan de orde zijn: Hoe formuleer je veranderdoelen die mensen wèl motiveren? Hoe selecteer je concreet gedrag dat wèl tot succes leidt? Welke support technieken helpen wèl bij verandering?

Jacques Pijl gaat aanvullend hierop in en bespreekt de succesfactoren van moderne strategie-executie en innovatie. Waar zitten de doorbraken?
Een programma met actuele inzichten waar ieder meteen mee aan de slag kan

OVER DE SPREKERS

BEN TIGGELAAR, is bestsellerauteur, internationaal spreker en gedragswetenschapper. Hij studeert al ruim 30 jaar op de onderwerpen leiderschap en verandering. Zijn streven: individuen en organisaties helpen hun dromen om te zetten in actie. Op een positieve èn effectieve manier. Vanaf 2000 veroverde Ben met acht verschillende boeken de nummer één-positie in de Nederlandse management top tien. Ook Ben’s laatste boek ‘De Ladder’ bezet de no. 1 positie. Zijn presentatie deze middag is hierop gebaseerd. Ben’s boeken zijn over de hele wereld vertaald. Hij is als visiting professor verbonden aan IE Business School in Madrid en doceert aan Harvard University, Nyenrode en Rotterdam School of Management. Hij leert hoe je echt effectiever stappen kunt zetten.

JACQUES PIJL, is een veelgevraagd spreker over strategie-executie. De nr. 1 opdracht voor leidinggevenden, professionals en ondernemers. Voor gevestigde organisaties en voor start-ups in de private en publieke sector. Jacques is eigenaar en directeur van Turner. Een bureau met 100 werkzame specialisten op het gebied van management en organisatie.

Ben Tiggelaar over Jacques Pijl: ”Hij geeft een schat aan goed gefundeerde inzichten en adviezen”.

Datum / tijd

Van: 05/06/2019 – 14:00
Tot: 05/06/2019 – 17:30

Programma

13:30 uur | Inloop
14:00 uur | Start bijeenkomst
17.00 uur | Borrel
17:30 uur | Einde bijeenkomst

Locatie

Delta Hotel
Vlaardingen

Speciaal geschikt voor

Directieleden van bedrijven met 100 of meer medewerkers.

Klik hier om te reserveren