Visionary Circle

De Visionary Circle is onze CEO-community waar leiders in een kleinschalige setting met elkaar in contact komen voor dialoog, kennisoverdracht en inspiratie om positieve verandering teweeg te brengen. Gericht op maatschappelijke en bedrijfsrelevante thema’s introduceren vooraanstaande sprekers discussies die relevant zijn voor huidige CEO’s.

Lidmaatschap

Sluit je aan bij de Visionary Circle van het Flevum Forum Network om in contact te komen met een geselecteerde groep CEO’s van toonaangevende bedrijven. Deze exclusieve gemeenschap ondersteunt samenwerking, waardoor je ervaringen kunt delen, inzichten kunt opdoen en waardevolle partnerschappen kunt creëren met gelijkgestemde leiders uit de industrie.

Wereldwijde Leiderschapsinzichten

Als lid van de Visionary Circle krijg je toegang tot CEO-netwerksessies met kleinschalige rondetafelgesprekken. Ga in gesprek met leiders uit de industrie, blijf op de hoogte van mondiale zakelijke trends en verbreed je leiderschapsperspectieven binnen een hoogwaardige peer-groep.

Hub voor kennisdeling

Draag bij en profiteer van een centrum van gedeelde uitvoerende kennis. Als lid van de Visionary Circle neem actief deel aan de uitwisseling van strategische intelligentie, inzichten en best practices, en moedig een samenwerkingsomgeving aan waarin CEO’s gezamenlijk de toekomst van het wereldwijde bedrijfsleven vormgeven.

Visionary Circle

Lid worden?

Ontmoet succesvolle internationale groeibevorderaars en invloedrijke personen, EU-politieke en overheidsleiders, wereldwijde opinieleiders, topwetenschappers en vooraanstaande individuen.

Testimonials

De bijeenkomsten zijn al jarenlang ‘time well spent’ voor een bestuurder.

Jacques Pijl, Owner & Director, Turner

“De kwaliteit van de Virtual Round Tables is uitzonderlijk hoog, zowel qua sprekers, qua deelnemers en qua organisaties.”

Ron Grevink, Sr. Marketing Manager Benelux, VMware

“De open discussies in vertrouwelijke kring en het delen van kennis tussen verschillende industrieën helpen mij iedere keer weer om met een frisse blik naar zaken te kijken”

Vinz van Es, Managing Director, G4S

“Flevum biedt ons een zeer professioneel netwerk wat ons helpt om geïnformeerd te blijven over de laatste ontwikkelingen in de markt.”

André van Troost, CEO, Lely

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.