MKB leden

Flevum MKB biedt entrepreneurs en interpreneurs een groot regionaal ontmoetingsplatform om op wekelijkse basis gelijkgestemden te ontmoeten. De gemiddelde bedrijfsomvang van de deelnemende leden varieert van tien tot ca. honderd medewerkers. Leden van Flevum MKB zoeken over het algemeen naar inspiratie, gelijkgestemdheid in kansen en uitdagingen en nieuwe samenwerkingsmogelijkheden. Het fundamentele gedachtegoed van Flevum vindt hier zijn oorsprong het is een netwerk voor: ‘people from all walks of life’ met de ambitie om met elkaar continue te ontwikkelen en vooruitgang te boeken.

Naar de MKB brochure Alle lidmaatschappen
Lidmaatschap

Een lidmaatschap bij het Flevum Forum Network is een snelle en effectieve manier om bij te blijven bij de ontwikkelingen in uw markt: terwijl uw netwerk wordt vergroot, doet u inzichten op en ontstaan er nieuwe samenwerkingsmogelijkheden.

Bedrijfsgebonden

Deelname aan Flevum Forum Network is bedrijfsgebonden. Hierdoor kunnen meerdere personen per bedrijf een zakelijk netwerk opbouwen via Flevum. Het programma biedt een grote verscheidenheid aan onderwerpen en praktijkgerichte casussen.

Vormen

Binnen het Flevum Forum Network hebben we aantal verschillende soorten ontmoetingen: Meeting More lunches, Meeting More XL en Thema Meetings.

MKB sessies

MKB Membership

Lid worden?

Bent u op zoek naar een specifiek bedrijf, een bepaalde partner of een groep van (potentiële) relaties? Flevum Forum Network kan ook een meet & greet op maat verzorgen. Neem daarvoor gerust contact met ons op!

Word lid
Testimonials

De bijeenkomsten zijn al jarenlang ‘time well spent’ voor een bestuurder.

Jacques Pijl, Owner & Director, Turner

"De kwaliteit van de Virtual Round Tables is uitzonderlijk hoog, zowel qua sprekers, qua deelnemers en qua organisaties."

Ron Grevink, Sr. Marketing Manager Benelux, VMware

"De open discussies in vertrouwelijke kring en het delen van kennis tussen verschillende industrieën helpen mij iedere keer weer om met een frisse blik naar zaken te kijken"

Vinz van Es, Managing Director, G4S

"Flevum biedt ons een zeer professioneel netwerk wat ons helpt om geïnformeerd te blijven over de laatste ontwikkelingen in de markt."

André van Troost, CEO, Lely

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.