Corporate leden

Ervaringen delen en de uitwisseling van kennis of inzichten op trends die van invloed zijn op organisatiebestuur, zijn cruciaal bij modern ondernemerschap. Flevum biedt daarom hét netwerk voor de Nederlandse boardroom. Het Flevum Corporate programma biedt CEO’s, COO’s en CFO’s van middelgrote- en grote organisaties een venster op actuele trends en ontwikkelingen die van invloed zijn op het besturen van de organisatie.

De periodieke Corporate bijeenkomsten vinden plaats in de avonduren en zijn altijd inhoudelijk gedreven. Door in kleine en besloten kring visies op de toekomst en learnings uit het verleden met elkaar te delen, wordt voor deelnemers en gastheer of gastvrouw een enorme waarde gecreëerd

Naar de Corporate Brochure Alle lidmaatschappen

Corporate sessies

Laad meer Sessies
Interview

Corporate interviews

Maandelijks brengt Flevum een nieuwsbrief uit voor haar leden. In onze interviews leest u persoonlijke verhalen van bestuurders uit ons netwerk.

INTERVIEW NIEUW RVB LID TREND MICRO

Onlangs kon Flevum Trend Micro, wereldmarktleider op het gebied van cybersecurity, als nieuw lid van het RvB netwerk verwelkomen. Het bedrijf bestaat 35 jaar, wat vrij uniek is in deze branche. Cybersecurity is immers een relatief nieuwe aangelegenheid. We spraken met Sales Director Jacky Polak, die er inmiddels vijf jaar werkt en een lange carrière in IT heeft, alhoewel hij ooit als souschef aan zijn werkende leven is begonnen. Jacky introduceert Trend Micro en neemt ons mee in de achtergrond en cultuur van het bedrijf en de aansluiting bij het Flevum netwerk.

Lees meer
Meest recente interviews

Nieuw RVB lid Trend Micro

Lees meer

Coen Vinke | CEO van Holland Colours

Lees meer

Michiel van Dorst | CEO van LVNL

Lees meer

Seaside Dinner met Jaap de Hoop Scheffer

Lees meer

Marieken Westerink | Strategisch adviseur korpsleiding Nationale Politie

Lees meer

Marc van Erven | CEO van ARAG Nederland

Lees meer
Corporate Membership

Lid worden?

Het Flevum Corporate programma is enkel toegankelijk voor Board Members. Lidmaatschap aan het Corporate Netwerk biedt uw organisatie de mogelijkheid om 12 tot 15 keer per jaar samen te komen in bijeenkomsten met een deelnemersaantal van ongeveer 20 bestuurders.

Wilt u meer informatie over de activiteiten of aanmelding voor het Flevum Corporate programma? Neem dan contact met ons op.

Corporate Membership

9999 P.M.

  • Lidmaatschap op organisatieniveau
  • Kleinschalige sessies met 20 bestuurders
  • Delen van kennis en expertise in een vertrouwelijke omgeving
  • Gezonde mix van cross-sectorale toonaangevende corporates

Neem contact op voor meer informatie

Word lid van het Corporate netwerk

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.