Boardroom Network

Ons exclusieve programma voor bestuursleden vergemakkelijkt intieme peer-to-peer dialogen tussen de meest invloedrijke leiders en biedt een diepgaand perspectief op de prestaties van het bedrijf in het licht van onze transformerende thema’s. Dit is een allesomvattende gids voor toekomstbestendige onderwerpen in de bestuurskamer. Een jaarlijks Seaside Dinner brengt de hele gemeenschap samen voor netwerken, kennisoverdracht en inspiratie.

Agenda

Boardroom Network

Boardroom Challenges & Opportunities in AI-driven Innovations | TNO: How to effectively integrate (Gen)AI within the Business

27/02/2024

Te midden van de huidige hype rond AI vragen velen zich af hoe generatieve AI de samenleving zal beïnvloeden. Het roept echter ook vragen op over de risico’s die verbonden zijn aan AI-gedreven innovaties. Voor bestuursleden blijft het een uitdaging om te beoordelen wanneer en hoe AI moet worden ingezet. Peter zal uitleggen hoe GenAI een systemische verschuiving in de samenleving teweegbrengt en de daaropvolgende impact op de bestuurskamer bespreken. Tijdens dit Vision Dinner zal Peter’s expertise licht werpen op het navigeren door het evoluerende landschap van AI, en de potentiële impact ervan op burgers, overheden en bedrijven blootleggen. Hij geeft zijn visie op hoe bestuursleden kunnen omgaan met (algemene) AI en deze kunnen inbedden in hun strategieën om voordelen te benutten en tegelijkertijd risico’s effectief te beperken. Binnen deze kleine bijeenkomst exclusief voor bestuurskamerleden is er gelegenheid voor open discussies met Peter en andere deelnemers. U bent van harte welkom op deze inzichtelijke avond!

Boardroom Network

Cybersecurity: Chefsache!

21/03/2024

Tijdens dit Vision Dinner zal Harmen Dikkers, Managing Director bij Fox-IT, u meenemen door de laatste ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity en vragen beantwoorden die relevant zijn voor bestuursleden, zoals: Hoe krijg je grip op bedreigingen en maatregelen op een kostenefficiënte manier? Welke vragen moet je stellen aan je CIO en CISO? Hoe komen we tot een veiligere digitale toekomst?

Boardoom Special

Boardroom Special: Samenwerking Defensie – Industrie

03/04/2024

Luitenant-Generaal van Sprang zal tijdens dit Diner op Landgoed De Zwaluwenberg in Hilversum het ecosysteem van Defensie toelichten en de vraag stellen hoe de samenwerking tussen Defensie en het bedrijfsleven verbeterd kan worden. Met andere woorden wat kan Defensie voor het bedrijfsleven in vredestijd betekenen en wat kan het bedrijfsleven voor Defensie betekenen in periode van spanning. Hoe zouden we wederzijds gebruik kunnen maken van elkaars infrastructuren, mensen, kennis en faciliteiten (opleidingen etc.). Het belooft een zeer interessante en interactieve avond te worden met mogelijk opvolging op een later tijdstip.

Boardroom Network

Opschalen & Opschieten: Redenen voor Urgente Duurzaamheidsmaatregelen

11/04/2024

Tijdens dit Vision Dinner zal Marjan Minnesma, Directeur van Urgenda spreken over urgente kwesties m.b.t. klimaatverandering en duurzaamheid. Marjan zal onderbouwen waarom urgente maatregelen noodzakelijk zijn. Hierbij zal zij ook de rol van de overheid belichten. Maar bovenal zal haar presentatie een oproep tot actie aan ons bevatten. Daarbij zal zij ons voorbeelden geven hoe mogelijke (innovatieve) oplossingen en technologieën een duurzame ontwikkeling kunnen stimuleren en de transitie naar een koolstofarme economie kan versnellen.

Boardroom Network

Unveiling Economic Prospects and Challenges in Difficult times | CPB: Insights in economy, innovation, and competitiveness

30/05/2024

Tijdens dit Vision Dinner zal Pieter Hasekamp, Directeur van het Centraal Plan Bureau (CPB) een aantal fascinerende onderwerpen bespreken die betrekking hebben op onze economische vooruitzichten en uitdagingen. Zijn presentatie biedt de kans voor vruchtbare discussies over bijvoorbeeld de impact van het overheidsbeleid, over innovatie en ons concurrentievermogen. Maar ook over de verschillende economische inzichten en de toekomst van werk en vaardigheden.

Testimonials

De bijeenkomsten zijn al jarenlang ‘time well spent’ voor een bestuurder.

Jacques Pijl, Owner & Director, Turner

“De kwaliteit van de Virtual Round Tables is uitzonderlijk hoog, zowel qua sprekers, qua deelnemers en qua organisaties.”

Ron Grevink, Sr. Marketing Manager Benelux, VMware

“De open discussies in vertrouwelijke kring en het delen van kennis tussen verschillende industrieën helpen mij iedere keer weer om met een frisse blik naar zaken te kijken”

Vinz van Es, Managing Director, G4S

“Flevum biedt ons een zeer professioneel netwerk wat ons helpt om geïnformeerd te blijven over de laatste ontwikkelingen in de markt.”

André van Troost, CEO, Lely

Interview

Corporate interviews

Maandelijks brengt Flevum een nieuwsbrief uit voor haar leden. In onze interviews leest u persoonlijke verhalen van bestuurders uit ons netwerk.

Weerbaarheid in de Maak: Het Ontleden van Transformatie van de Toeleveringsketen met Industriële Leiders

Tijdens een recente bijeenkomst van het Smart Industry Network Netherlands (SINN), georganiseerd in samenwerking met Capgemini, Equinix en Microsoft, kwamen leidinggevenden uit de productie-industrie van meer dan 16 bedrijven samen om actuele uitdagingen op het gebied van toeleveringsketens aan te pakken, mogelijkheden te verkennen om veerkracht te vergroten, en inzichten te delen over transformatie van toeleveringsketens. De avondsessie bood de deelnemers de mogelijkheid om open en eerlijk te discussiëren over hun uitdagingen op het gebied van toeleveringsketens, terwijl ze van elkaar leerden en genoten van een uitstekend diner.

Lees meer
Meest recente interviews

SINN platform

Lees meer

Maurice Geraets – Executive Director, NXP

Lees meer

Mike LaBelle – Director of Engineering, EUV Factory

Lees meer

Nieuw RVB lid Trend Micro

Lees meer

Coen Vinke | CEO van Holland Colours

Lees meer

Michiel van Dorst | CEO van LVNL

Lees meer
Corporate membership

Lid worden?

Ontmoet succesvolle executives, groeipioniers en thought leaders, Nederlandse politieke en overheidsfunctionarissen, CEOs en senior wetenschappers, en leiders op het niveau van de raad van bestuur uit Nederland.

Het Flevum Corporate programma is enkel toegankelijk voor Board Members. Lidmaatschap aan het Corporate Netwerk biedt uw organisatie de mogelijkheid om 12 tot 15 keer per jaar samen te komen in bijeenkomsten met een deelnemersaantal van ongeveer 20 bestuurders.

Wilt u meer informatie over de activiteiten of aanmelding voor het Flevum Corporate programma? Neem dan contact met ons op.

Corporate membership

  • Lidmaatschap op organisatieniveau
  • Kleinschalige sessies met 20 bestuurders
  • Delen van kennis en expertise in een vertrouwelijke omgeving
  • Gezonde mix van cross-sectorale toonaangevende corporates

Neem contact op voor meer informatie

Word lid van het Corporate network

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.