Boardroom Network

Ons exclusieve programma voor bestuursleden vergemakkelijkt intieme peer-to-peer dialogen tussen de meest invloedrijke leiders en biedt een diepgaand perspectief op de prestaties van het bedrijf in het licht van onze transformerende thema’s. Dit is een allesomvattende gids voor toekomstbestendige onderwerpen in de bestuurskamer. Een jaarlijks Seaside Dinner brengt de hele gemeenschap samen voor netwerken, kennisoverdracht en inspiratie.

Agenda

Boardroom Network

Het Nederland van de toekomst: Boardroom Diner met Invest-NL

10/09/2024

Ontdek samen met Rinke Zonneveld, CEO bij Invest-NL het Nederland van de toekomst. Het moet duurzamer en innovatiever. Dat vraagt om toewijding, geduld en kapitaal. Binnen dit veelzijdige thema deelt Rinke unieke inzichten en strategieën over innovatieve ondernemers met speciale focus op de digitale transitie en eiwittransitie. Een interessante en interactieve sessie, waar leren en toekomstvisie centraal staan.

Boardroom Network

Vooruitgang Aanjagen door Langetermijn Impact Investeringen | Van Lanschot Kempen: De Dilemma’s van het Navigeren door Transities

08/10/2024

Tijdens dit Vision Dinner gaat Maarten Edixhoven, voorzitter van de Raad van Bestuur van Van Lanschot Kempen, dieper in op de kansen en risico’s die gepaard gaan met het realiseren van deze transities vanuit een beleggingsperspectief, de diverse rollen die Van Lanschot Kempen vervult als financiële instelling en de uitdaging om zowel een ​​positieve impact te genereren als de assets van klanten toekomstbestendig te maken. In deze interactieve sessie zal hij verschillende dilemma’s aankaarten en deelnemers uitdagen om hun perspectieven te delen. U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze waardevolle gesprekken!

Boardroom Network

Boardroom Network Dinner met Vion Food Group

27/11/2024

Ontdek samen met Ronald Lotgerink, CEO Vion Food Group hoe Nederland economisch blijft groeien in perioden van transitie, met speciale focus op de eiwittransitie. Binnen dit veelzijdige thema deelt Ronald unieke inzichten en strategieën voor adaptatie en innovatie. Een interessante en interactieve sessie, waar leren en toekomstvisie centraal staan.

Boardroom Network

Boardroom netwerk Dinner met TenneT

14/01/2025

Tijdens dit Boardroom netwerk Dinner zal Manon van Beek, CEO en Voorzitter Raad van Bestuur bij TenneT een presentatie geven. Meer informatie volgt.

Boardroom Network

Boardroom netwerk Dinner met Tata Steel Nederland

13/02/2025

Tijdens dit Boardroom netwerk Dinner zal Hans van den Berg, CEO Nederland bij Tata Steel, een presentatie geven. Meer informatie volgt.

Testimonials

De bijeenkomsten zijn al jarenlang ‘time well spent’ voor een bestuurder.

Jacques Pijl, Owner & Director, Turner

“De kwaliteit van de Virtual Round Tables is uitzonderlijk hoog, zowel qua sprekers, qua deelnemers en qua organisaties.”

Ron Grevink, Sr. Marketing Manager Benelux, VMware

“De open discussies in vertrouwelijke kring en het delen van kennis tussen verschillende industrieën helpen mij iedere keer weer om met een frisse blik naar zaken te kijken”

Vinz van Es, Managing Director, G4S

“Flevum biedt ons een zeer professioneel netwerk wat ons helpt om geïnformeerd te blijven over de laatste ontwikkelingen in de markt.”

André van Troost, CEO, Lely

Interview

Corporate interviews

Maandelijks brengt Flevum een nieuwsbrief uit voor haar leden. In onze interviews leest u persoonlijke verhalen van bestuurders uit ons netwerk.

Revolutionizing Industry 4.0 with Philips 

It is Thursday, April 18, 2024. About twenty leaders in the Dutch manufacturing industry and related sectors gather at the unique, historical castle of Slot Loevestein for one of the four annual meetings of the Smart Industry Network Netherlands, or – in short – SINN. The SINN network is dedicated to enabling knowledge sharing among peers, and brings together a group […]

Lees meer
Meest recente interviews

SINN platform

Lees meer

SINN platform

Lees meer

Maurice Geraets – Executive Director, NXP

Lees meer

Mike LaBelle – Director of Engineering, EUV Factory

Lees meer

Nieuw RVB lid Trend Micro

Lees meer

Coen Vinke | CEO van Holland Colours

Lees meer
Corporate membership

Lid worden?

Ontmoet succesvolle executives, groeipioniers en thought leaders, Nederlandse politieke en overheidsfunctionarissen, CEOs en senior wetenschappers, en leiders op het niveau van de raad van bestuur uit Nederland.

Het Flevum Corporate programma is enkel toegankelijk voor Board Members. Lidmaatschap aan het Corporate Netwerk biedt uw organisatie de mogelijkheid om 12 tot 15 keer per jaar samen te komen in bijeenkomsten met een deelnemersaantal van ongeveer 20 bestuurders.

Wilt u meer informatie over de activiteiten of aanmelding voor het Flevum Corporate programma? Neem dan contact met ons op.

Corporate membership

  • Lidmaatschap op organisatieniveau
  • Kleinschalige sessies met 20 bestuurders
  • Delen van kennis en expertise in een vertrouwelijke omgeving
  • Gezonde mix van cross-sectorale toonaangevende corporates

Neem contact op voor meer informatie

Word lid van het Corporate network

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.