Boardroom Network

Ons exclusieve programma voor bestuursleden vergemakkelijkt intieme peer-to-peer dialogen tussen de meest invloedrijke leiders en biedt een diepgaand perspectief op de prestaties van het bedrijf in het licht van onze transformerende thema’s. Dit is een allesomvattende gids voor toekomstbestendige onderwerpen in de bestuurskamer. Een jaarlijks Seaside Dinner brengt de hele gemeenschap samen voor netwerken, kennisoverdracht en inspiratie.

Agenda

Boardroom Network

Rinke Zonneveld over het stimuleren van de Nederlandse concurrentiekracht

10/09/2024

In de afgelopen maanden is Invest-NL veelvuldig in het nieuws geweest, waarbij de inspanningen van CEO Rinke Zonneveld om duurzaamheid en innovatie binnen het Nederlandse ecosysteem te bevorderen, centraal stonden. Met een startkapitaal van €2 miljard is Invest-NL, een staatsinvesteringsfonds, gepositioneerd om hoogrisicovolle ondernemingen te financieren in sectoren zoals energie, duurzaamheid, life sciences, agrifood en deeptech. Deze missie gaat echter niet zonder aanzienlijke uitdagingen. Gezien de lange tijdlijnen en onzekerheden, de belangen van zowel de overheid als het publiek in Invest-NL, en de afnemende mondiale concurrentiekracht van Nederland, moet Rinke strategisch beperkte financiële instrumenten inzetten om de gewenste impact te bereiken. Tijdens dit Vision Dinner zal Rinke deze uitdagingen adresseren en een uitgebreid overzicht bieden van de missie van Invest-NL om innovatie en economische groei in Nederland te stimuleren. Hij zal de huidige financiële instrumenten bespreken en wat er van verschillende belanghebbenden nodig is om de concurrentiekracht van Nederland te verbeteren, zowel vanuit een mondiaal als Europees perspectief. Na een korte presentatie zal er voldoende gelegenheid zijn voor open discussies met Rinke en de andere deelnemers.

Seaside Celebrations | Celebrating 25 Years of Connecting Companies

Al meer dan 25 jaar verbindt Flevum bedrijven. En we willen deze mijlpaal vieren met jullie: ons netwerk! Zet het in uw agenda: Seaside Celebrations, een feestelijk evenement in Breaker’s Beach Club in Noordwijk op 19 september 2024. Geniet van het uitzicht op de Nederlandse kust terwijl u netwerkt met professionals uit verschillende sectoren. Maak contact met het Flevum-netwerk, deel ervaringen en laat u inspireren door diverse keynote sprekers tussen de festiviteiten door. Het programma is erop gericht u te stimuleren om de toekomst van het bedrijfsleven te heroverwegen, met nadruk op het belang van betrokkenheid bij transities op het gebied van AI en duurzaamheid.

Boardroom Network

Vooruitgang Aanjagen door Langetermijn Impact Investeringen | Van Lanschot Kempen: De Dilemma’s van het Navigeren door Transities

08/10/2024

Tijdens dit Vision Dinner gaat Maarten Edixhoven, voorzitter van de Raad van Bestuur van Van Lanschot Kempen, dieper in op de kansen en risico’s die gepaard gaan met het realiseren van deze transities vanuit een beleggingsperspectief, de diverse rollen die Van Lanschot Kempen vervult als financiële instelling en de uitdaging om zowel een ​​positieve impact te genereren als de assets van klanten toekomstbestendig te maken. In deze interactieve sessie zal hij verschillende dilemma’s aankaarten en deelnemers uitdagen om hun perspectieven te delen. U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze waardevolle gesprekken!

Boardroom Network

Ronald Lotgerink’s recept voor duurzaam succes: samen sterker voor Food That Matters

27/11/2024

Tijdens dit Boardroom Network zal Ronald Lotgerink, CEO bij Vion Food Group, dieper ingaan op de initiatieven en innovatieve samenwerkingen van Vion om met behulp van nieuwe technologieën data te verzamelen waarmee belanghebbenden op transparante wijze de toeleveringsketens kunnen verbeteren en duurzaamheidsdoelen kunnen bereiken. Hij zal ook ingaan op de uitdagingen van het bedienen van een mondiale klantenkring met uiteenlopende duurzaamheidsvoorkeuren en het bevorderen van een langetermijnvisie op innovatie. Na de presentatie is er gelegenheid voor open discussies met Ronald en de andere deelnemers.

Boardroom Network

Boardroom netwerk Dinner met TenneT

14/01/2025

Ontdek samen met Manon van Beek, CEO van TenneT, hoe Nederland economisch blijft groeien in perioden van transitie, met speciale focus op de digitale transitie en energietransitie. Binnen dit veelzijdige thema deelt Manon van Beek unieke inzichten en strategieën voor adaptatie en innovatie op het gebied van de energietransitie en netcongestie. Een interessante en interactieve sessie, waar leren en toekomstvisie centraal staan.

Boardroom Network

Boardroom netwerk Dinner met Tata Steel Nederland

13/02/2025

Ontdek samen met Hans van den Berg, CEO van Tata Steel Nederland, hoe Nederland economisch blijft groeien in perioden van transitie, met speciale focus op de digitale transitie en energietransitie. Binnen dit veelzijdige thema deelt Hans van den Berg unieke inzichten en strategieën voor adaptatie en innovatie op het gebied van de energietransitie en de rol van staal. Een interessante en interactieve sessie, waar leren en toekomstvisie centraal staan.

Testimonials

De bijeenkomsten zijn al jarenlang ‘time well spent’ voor een bestuurder.

Jacques Pijl, Owner & Director, Turner

“De kwaliteit van de Virtual Round Tables is uitzonderlijk hoog, zowel qua sprekers, qua deelnemers en qua organisaties.”

Ron Grevink, Sr. Marketing Manager Benelux, VMware

“De open discussies in vertrouwelijke kring en het delen van kennis tussen verschillende industrieën helpen mij iedere keer weer om met een frisse blik naar zaken te kijken”

Vinz van Es, Managing Director, G4S

“Flevum biedt ons een zeer professioneel netwerk wat ons helpt om geïnformeerd te blijven over de laatste ontwikkelingen in de markt.”

André van Troost, CEO, Lely

Interview

Corporate interviews

Maandelijks brengt Flevum een nieuwsbrief uit voor haar leden. In onze interviews leest u persoonlijke verhalen van bestuurders uit ons netwerk.

“Empowering employees to become problem-solvers”: interview with Sanchay Roy, General Manager Manufacturing at Shell Lubricants 

“In any industry, the workforce is fundamental to its success,” asserts Sanchay Roy, General Manager Manufacturing, Quality, and Engineering at Shell Lubricants. He emphasizes that effective leadership entails enabling colleagues to develop innovative, targeted strategies that align with current needs and circumstances. This is particularly crucial in a multinational, publicly traded corporation like Shell, whose […]

Lees meer
Meest recente interviews

SINN platform

Lees meer

SINN platform

Lees meer

Maurice Geraets – Executive Director, NXP

Lees meer

Mike LaBelle – Director of Engineering, EUV Factory

Lees meer

Nieuw RVB lid Trend Micro

Lees meer
Corporate membership

Lid worden?

Ontmoet succesvolle executives, groeipioniers en thought leaders, Nederlandse politieke en overheidsfunctionarissen, CEOs en senior wetenschappers, en leiders op het niveau van de raad van bestuur uit Nederland.

Het Flevum Corporate programma is enkel toegankelijk voor Board Members. Lidmaatschap aan het Corporate Netwerk biedt uw organisatie de mogelijkheid om 12 tot 15 keer per jaar samen te komen in bijeenkomsten met een deelnemersaantal van ongeveer 20 bestuurders.

Wilt u meer informatie over de activiteiten of aanmelding voor het Flevum Corporate programma? Neem dan contact met ons op.

Corporate membership

  • Lidmaatschap op organisatieniveau
  • Kleinschalige sessies met 20 bestuurders
  • Delen van kennis en expertise in een vertrouwelijke omgeving
  • Gezonde mix van cross-sectorale toonaangevende corporates

Neem contact op voor meer informatie

Word lid van het Corporate network

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.