Leiderschapsprincipes in een pandemie: De veerkracht van Jaarbeurs

7 december 2021

Als internationale organisatie had Jaarbeurs al vroeg te maken met de implicaties van de COVID-pandemie, en dus ook meer tijd dan veel beurs- en event-organisaties om zich voor te bereiden op een crisisperiode. Desondanks is de organisatie het eerste jaar hard geraakt. Nu de wereld weer opengaat en evenementen weer mogen, is het tijd om te revitaliseren. Wat vergt dit van je als leider?

  • Kleinschalige peer sessie
  • Deze bijeenkomst is onderdeel van het Flevum Leaders Network programma
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Albert Arp, Jaarbeurs

Inschrijven
speaker
Albert Arp

CEO

Albert Arp is een bestuurder met ervaring als executive in onder andere healthcare, zakelijke dienstverlening en de event-industrie. Zowel in nationale als internationale context is Albert verantwoordelijk voor het versnellen van verandering, innovatie, verbeteren van duurzaamheid, en behouden van succes. Als CEO van Jaarbeurs Holding zet Albert het welzijn van zijn werknemers altijd op de eerste plaats en is hij ook in moeilijke tijden vertrouwen blijven uitstralen met een leiderschapsstrategie waarover hij in deze sessie met u in gesprek gaat.

Company
Jaarbeurs

Informatie
Onderwerp

In zijn presentatie gaat Albert Arp, CEO van Jaarbeurs Holding, in op de ‘COVID-principles’ die zijn leiderschap hebben gevormd en hoe hij de pandemie-crisis heeft gebruikt om middels innovaties op het gebied van duurzaamheid en technologie te kunnen versnellen (“van de crisis een zegen maken”). In een interactief kleinschalig format kunt u uw ervaringen delen met andere ondernemers, bestuurders en directeuren om over en weer van elkaar te leren en met Albert in gesprek te gaan. U bent van harte welkom om deel te nemen!

Programma

17.30 uur | Inloop met hapje en een drankje
18.00 – 20.30 uur | inhoudelijk programma (presentatie en discussie), inclusief 3 gangen diner
20.30 uur | einde programma, koffie en netwerken

Doelgroep

Ondernemers, bestuurders en directeuren in het marktsegment Small & Medium Business

Voertaal

Nederlands

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers.
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.