Flevum Forum Network

De missie van Flevum Forum Network is om MKB ondernemers (t/m circa 50 medewerkers) intensief te ondersteunen bij het leggen van nieuwe contacten,  en het verder professionaliseren, versterken en vergroten van hun bedrijf. In een informele setting wordt er  kennis gemaakt met collega-ondernemers uit de regio. Een interessante kijk op actuele ontwikkelingen in de markt en een leuke, efficiënte manier om het relatie netwerk te vergroten.

Een lidmaatschap is daarnaast een snelle en effectieve manier om bij te blijven bij de ontwikkelingen in de markt: terwijl het netwerk wordt vergroot, worden er ook nieuwe  inzichten opgedaan en nieuwe samenwerkings- mogelijkheden ontwikkelt.

Deelname aan Flevum Forum Network is bedrijfsgebonden. Hierdoor kunnen meerdere personen per bedrijf een zakelijk netwerk opbouwen via Flevum. Het programma biedt een grote verscheidenheid aan onderwerpen en verschillende typen MKB bijeenkomsten.

*Een Flevum Corporate of Flevum Executive lidmaatschap geeft ook toegang tot alle bijeenkomsten die Flevum Forum Network jaarlijks organiseert.

Programma

Tijdens de informele MeetingMore lunches maken circa 15 ondernemers kennis met elkaar. Zij presenteren in ongeveer 4 minuten zich aan elkaar waarin duidelijk wordt aangegeven waar men naar op zoek is. Branche exclusiviteit is gegarandeerd.

Bij de Meeting More XL bijeenkomsten varieert de grootte van de groep tussen 40 – 100 deelnemers. Een netwerk met toonaangevende sprekers met inzicht en kunde op diverse terreinen, praten de deelnemers bij over de trends op het gebied van ondernemerschap, de markt, economie en maatschappij.

Thema meetings zijn gericht op de actualiteiten waar iedere onderneming mee te maken heeft. Onze kennispartners delen hun kennis en ervaring, zodat de deelnemers op de hoogte zijn en blijven van de laatste ontwikkelingen. De omvang van de meetings varieert van 15-30 deelnemers.

Bent u op zoek naar een specifiek bedrijf, een bepaalde partner of een groep van (potentiële) relaties? Flevum Forum Network kan ook een meet & greet op maat verzorgen. Neem contact met ons op!

Referentie

“Mijn ervaring met Flevum is buitengewoon prettig en nuttig. Niet alleen de kracht van het jezelf zijn en jezelf presenteren komt tot uiting, je maakt ook nieuwe vrienden. Zaken en plezier zijn hierbij fantastisch in balans.”

– Jurriaan Gelyense, General Manager Oger Rotterdam

Agenda Forum Network

Agenda Forum Network