Over Flevum Corporate

Onze Vision Dinners zijn altijd kleinschalig, besloten en gericht op peer-to-peer uitwisseling van kennis. Door te sparren over een variatie van inhoudelijke thema’s en vakgebieden, en door het delen van informatie wordt het onderlinge netwerk vergroot en verstevigd.

RvB Netwerk

Lidmaatschap van het Flevum RvB Netwerk biedt de CEO, CFO en COO een venster op actuele trends en ontwikkelingen die van invloed zijn op (het besturen van-) de organisatie. Jaarlijks vinden er circa 12 RvB Netwerk bijeenkomsten plaats.

Digital Workforce

Digitalisering en de opkomst van nieuwe technologieën veranderen de wereld in hoog tempo. Het platform Digital Workforce Network Netherlands biedt directeuren uit zowel de business als de IT een netwerk waarin ervaringen en kennis over deze thema’s worden uitgewisseld.

Smart Industry Network Netherlands

Het Smart Industry Network Netherlands (SINN) is een kennisplatform dat thought leaders uit de Nederlandse proces-, offshore-, bouw-, chemische- en maakindustrie samenbrengt. Hoe kan nieuwe digitale tooling de bedrijfsvoering optimaliseren?

Customer Engagement Network Netherlands

Binnen het CENN netwerk gaan (marketing-) directeuren in gesprek over de mogelijkheden om customer engagement te vergroten. De bijeenkomsten zijn altijd gebaseerd op een praktisch voorbeeld van bedrijven die hun eigen visie delen.

Maatwerk programma’s voor corporates

Platforms of bijeenkomsten over een specifiek thema, voor speciale doelgroepen of zelfs een heel vakgebied. Onze programma’s bieden inzicht in de markt, of gelegenheid om nieuwe ideeën in een beperkte maar interessante doelgroep te toetsen. Neem contact met ons op.

Agenda Flevum Corporate

Public Security

Agenda Flevum Corporate

Public Security