Visma’s groeireis in turbulente tijden | De exponentiële groei van de Benelux-divisie

5 september 2023

Tijdens dit Vision Dinner geeft John Reynders, Area Director Benelux bij Visma, een key-note over de groeireis van Visma Benelux en de unieke keuzes die zij daarbij hebben gemaakt. Hoe trekt en behoudt u deze hoeveelheid menselijk kapitaal in het licht van marktschaarste? En hoe verschilt de overnamefilosofie van Visma van de meer traditionele strategieën? John Reynders zal ingaan op de dilemma's en kansen die zich op het groeipad van Visma hebben voorgedaan, en de uitdagingen die voor ons liggen. Met de jarenlange ervaring van John in zowel de sector als in leidinggevende functies ben je verzekerd van een avond vol inspirerende perspectieven en kritische discussie. Wij nodigen u van harte uit voor dit evenement.

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

John Reynders, Visma

Inschrijven
speaker
John Reynders

Area Director Benelux

De heer John Reynders is sinds september 2019 Area Director Benelux bij Visma. Hij begon zijn carrière bij LogicaCMG, waarna hij in 2005 in dienst trad bij Microsoft Nederland. Hier vervulde hij verschillende lokale en internationale management- en directiefuncties, zoals Chief Marketing Officer, Chief Operations Officer en Directeur Microsoft Dynamics en Digitale Transformatie West-Europa.

De heer Reynders behaalde een diploma Geofysica aan de Universiteit van Utrecht en nam deel aan programma's van INSEAD en Nyenrode Business University.

Company
Visma

Visma Software BV is een dochteronderneming van het Noorse Visma AS, marktleider in Scandinavië.

Visma Software helpt ondernemers vooruit met slimme cloudsoftware voor boekhouding, financiële-, groothandels- en projectadministratie en accountancy. Al meer dan 40.000 organisaties in het mkb, de grootzakelijke en semipublieke sector werken met onze software.

Informatie
Onderwerp

Visma Benelux bestond in 2019 uit 200 medewerkers en had één bedrijf overgenomen. In slechts drie jaar tijd groeide het bedrijf tot 4000 medewerkers en 40 portfoliobedrijven, allemaal in het licht van een ontwrichtende en onzekere economie. Ondertussen behoren de werknemers tot de top 5% meest tevreden in hun sector. Hoe heeft deze regionale indeling zo'n exponentiële groei kunnen realiseren, schijnbaar zonder in te boeten aan kwaliteit en cultuur? Het is een vraag die Area Director John Reynders vaak hoort.

Programma

Locatie: Visma Kantoor, Veenendaal

17:30 | Inloop
18:00 | Inhoudelijk programma
20:30 | Einde

Doelgroep

Leden Raad van Bestuur: CEO’s, CFO’s en COO’s

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.